Sunday, November 13, 2011

MY KIDS N TUPPERWARE CONTEST- FREE GIVE AWAY

Salam :)
Arini rajin lak.. baru smalam update gambo kembar. hihihi.. Kali ni takde citer paper pun. cuma nak war warkan blog ibu di sinun TUPPERWARE CREATIVE DESIGN ~ http://tupperwarefactory.blogspot.com ada wat contest sempena birthday abang hafiy. So, abe kakok marilah pakat ramai2 join contest ambo nih deh! :D

 Sebelum tu, nak tempek gambar raya kitorang aritu... dah basi pun gambarnya.. hihihi...yang sadisnya gambar ni amik kat fb ibu sebab laptop kena virus sampai abis ilang sume gambar... bukan takat gambar, segala folder mak nenek sumer tarak. Jadinya buat sementara waktu tak dapatla i nak berdesign photoshop bagai...


ni lak gambar buah hati kesayangan hamba berdua..... Hmmm.. dah 4 orang. Nampaknya nak kena tukar header blog ni. Dah takleh letak gambar yin ngan hafiy aje... Tapi tengah dok pilih gambar mana yang seswai..


Lastly, sambung balik citer pasal contest. Ni hadiah untuk yang menang contest. Comel kan tupperware ni? so colourful... i like! :D Camne nak menang tupperware ni? Senang aje.... Korang cuma perlu buat entry gambar anak/ adik korang bersama barangan tupperware yang paling kretip. Syarat2 pertandingan bleh baca kat blog sinun eh! Sila klik gambar tupperware ni untuk ke TUPPERWARE CREATIVE DESIGN :)

4 comments:

-Sharleenz- said...

cak!! haha nak cak jugak.. lama tak jenguk belog ni.. tp tau ttg twinnies tu nmpk kat fb.. ni gambar raya fitri ke raya aji? hahaha nmpk sgt kite ni lama tak jenguk kan kan kan...
wah dah 4 org kan.. cepat masa berlalu... semer comel2 belaka.. syok kan dpt twin.. hmm teringin tapi hahahhaa mcm tak sanggup. tp kalo dah rezeki fuhhh... mesti syok...
huhu byk lak ngomel.. ttg contest tu tingin nk join tp tu la tgk masa.. kalo ada, ada lah tu...
hapdet la lagi... nak tgk twinnies.. nama pun dah mcm nama ai 'helina' tu... comel cam ai jugak la yer... hahahhahaa auntie ni mmg perasan sokmo...

miesha said...

Seronoknyer dapat baby kembar. Lama tak singgah sini. Tahniah dapat baby kembar yg comeiii : )

Puan Gee said...

Tahniah yanie tup2 tau dah ada bb twin....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)