Sunday, March 21, 2010

Habis sudah cuti seminggu...

Salam... Hari ni baru kitorang balik umah after cuti seminggu... mmg best sebab kali ni bukan aje dapat balik umah opah n atok kat kelate, tapi sempat balik terengganu jugak :D Budak2 berdua ni mmg enjoy sampaikan takmo naik jejak atas umah sebab ramai yang melayan diaorang main kat laman... Letak gambar sket je dulu sebab umah tak abis kemas lagi ni..huhuhu.. besok nak kena gi skolah dah... kira macam intro je la dulu ek!!

Ni masa lepak depan masjid KUSZA untuk solat zohor. nak elakkan hafiy ngan hurin buat bisin kat dalam amsjid. so bawak main lari2 kat pokok Rhu..

.
.
Ni plak masa stop kejap kat pantai penarik. Abang Hafiy takde dalam gambar sebab Zzzzzzz......

.Yang ni plak masa stop kat pantai batu burok.. makan2 sambil main layang2 kat pantai... :) gambar layang-layang kena tunggu next entry..

Ok itu aje gambar yang sempat ditempek.... lain kali cerita lagi :)

13 comments:

Tajul Adli said...

cantik gambar...semua cantik..tak sabar nak tgk gambar lagi..

best arr jalan2 seminggu...mesti lepas nie liat giler nak kerja balik...

FarEast said...

seronok la si kecik berjalan sakan time cuti sekolah mcm ni ... cantik la tmpt tu dgn langit membiru jeee ;)

FarEast
http://empayarcanon.wordpress.com

ellyWong said...

super cute!!! n yes, nice pics!! :D

KecIk said...

Chanteq..!!..

Khodijah Shamsul said...

cikgu, hurin dh pndai buat mulut cmtu. comel gilaaaaaaaaaaaa.

dilaOHdila said...

sungguh menarik NUNU. Adegan pokok ru memang comey deh. Aksi hurin dengan mulut CONDONG tu memang mengasyikkan. Hang memangnya talented nak rakam moment2 cam tu. ala ala si Zubye ni....cayyo!!!!!!!!!!!

Nurul a.k.a Riko said...

wah...beshnyer dpt balik kg. time cuti sek. nie. Pegi Ganu? Wahhhh...beshnyer! Gambo sumer cantek2...then yr kids mmg cute & fotogenik.

ceritacherita said...

cantiknya gambar, nak tengok lagi. eh knp u panggil opah & atuk ya? dah lama nak tanya actually. Asal org perak ke?

Nurul a.k.a Riko said...

Cik Nunu...nanti free meh lah dtg blog ahkak amik award. Special utk yewww.

iena hamdi said...

suka aaa dtg sini tengok gambar cantik2.. hehehhe

ReActivate said...

::: yani nih cikgu sekolah ye [huhu] lupa plak saya.. sonok ler dpt cuti seminggu [hehe] kitaorg kena keje gak walopon dah nak 10 tahun keje, masih tak naik gred.. sedih.. [huhu] best kan dpt balik kampung.. jauh mmg jauh [kalo kita dok KL] tapi mmg berbaloi sbb dpt jumpa mak ayah yg tercinta.. nanti anak2 dah besar & berkawin, mcm manalaa nasib di hari tua ye.. saya sukee gambar hafiy & hurin berbaring kat bawah pokok rhu tuh, lawa laaa.. mmg kat dada hafiy tuh ada daun2 kering rhu yee? mcm diadd-kan dlm software pula, very niceee.. comey hurin tuh yee [huhu]

Nur a.k.a admansyah said...

hmm... biler bukak kt umah, br dpt tgk pics! Memeang mabelesss.... touch-up Ciku Nunu masih POWERRR! n gambo pun professional... mesti pakai kamera canggih kan???

Salam 3A utk 2H.. muahhss!

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

so sweet