Monday, April 12, 2010

Teganu kiter.....

Assalamualaikum... Fuhhh! lega betul dapat update blog... Ni yang susahnya kalau ada blog sebab nak kena maintain selalu.. Tapi yang bestnya blog ni salah satu tempat nak coret coret... luahan perasaan, bleh tempek gambar n yang paling penting, one fine day hafiy ngan hurin bleh baca balik apa yang kitorang tulis dari zaman fotopages dulu sampailah ke zaman blogspot ni... dan dari sini diaorang dapat tahu betapa dalam sayangnya kitorang kat dua beradik ni :)
Ok, sambung gambar balik teganu.. Yang macam hutan Rhu ni actually gambar depan masjid KUSZA.. Rasanya ni 1st time budak dua orang ni jumpa pokok rhu. Sebab tu la dok ralit sangat kutis batang pokok tu... Hurin plak siap kunyah kulit pokok macam coklat... huhuhu
Ni plak gambar kat Pantai Batu Burok. Layan main layang-layang n makan seafood kat sini. :) Tu muka hafiy tak puas hati sebab dia nak layang-layang yang besarrr...


Oklah, stop sini dulu.. Ekceli banyak tul gambar nak letak tapi tak sempat masa nak godek pilih... Lain kali kita suruh en daddy plak update.. oraitttt!

1 comment:

dilaOHdila said...

rindu dah lama tak jengok BLOG si NUNU ni. scrapping tu yg tak tahan tu, ade jek IDEA dia eerk, welldone!

** Busy ka lar ni NUNU
lama x dengaq suara hang....
miss u babeh!