Wednesday, August 11, 2010

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK



Assalaamualaikum... Selamat berpuasa semua... :) Hari ni insyaallah kita sumer dapat menamatkan puasa hari pertama bulan ramadhan tahun ni.. Dan insyaallah juga tahun ni kita sumer pakat2 lipat gandakan pahala dan amal kebajikan. Bukan senang nak dapat keberkatan dalam bulan yang sumer muslimin dan muslimat nantikan ni. Lagipun, belum tentu hayat kita dapat merasai Ramadhan tahun depan. So, selagi iman dikandung badan, jom kita pakat2 memaksimumkan bulan ramadhan tahun ni :)

Ok, sempena edisi Ramadhan (chewah!), entry kali ni kita letak gambar2 kat Masjid Kuala Kangsar.. Masa ni kami pi sana sambil2 gi makan ikan patin masak tempoyak kat tepi sungai perak nun... Slrupppp....



Ni plak gambar kekanak dgn Daddy :) Walaupun arini 1st day puasa, disebabkan tuntutan kerja, daddy kena bukak posa kat airport sinun.. Selamat berbuka larling.. :)





Ramai yang bertanya camne nak upload gambar kat photobucket. Mula2 korang kena bukak satu account dgn photobcket. lepas tu terus upload macam biasa ikut saiz apa yg koang nak. Macam blog ni, saya gunakan saiz 15" screen (800x600)- pilihan ni ada kat 'more options'. Selamat mencuba :)

7 comments:

Tajul Adli said...

selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak...jgn lupa bgn sahur..banyak pahala jugak tuh..

cantik gambar...composition pun bagus..lama tak tgk masjid Ubudiah nie..cantik sungguh...nie yg buat aku sayu nie..

lili *-* said...

teringt zaman kanak2 di kuala kangsar=)

Jom tukar theme blog disini

P0cAhoNta$ said...

selamat menyambut ramadhan to akak & family. cantikla gambar2 ni..

Cik Nurul Pinky said...

Salam ramadhan kak...cantiknya gambar yang akak snap tu...

-SharleenZawawi- said...

salam ramadhan... walaupun sesekali hapdet gambar mesti mesti cung2 belaka...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

SALAM RAMADHAN JUGA...
TQ SHARE ILMU, HIHIHIH..

Nurul a.k.a Riko said...

Salam Ramadhan...