Saturday, September 18, 2010

CONTEST MEMEK MUKA SI MANJA

SALAM.. Ni 1st time seumo idup join contest kat blog.. hahahha.. ketinggalan zaman betul la ibu ni.. dahla tu, nak tempek banner contest pun terkial2.. Kepada sesaper yg nak join contest ni gak, bleh klik kat gambar atas tu ek! Ataupun baca syarat2nya kat SINI

Oklah, ibu nak letak gambaar header blog helmiyani ni sebab namanya pun contest memek muka si manja,kan? So, memang sangat suka muka Hurin dalam gambar ni :)



NAMA: HURIN IMILIN BINT MOHD HELMI
UMUR: 2 TAHUN
Ok, Wish me luck!! ;D

9 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Alaalaaa...kiut betul Hurin biler wat mulut cenggitu. Cumilnyer dia. Auntie riko berkenan sgt...insyaallah ..leh menang nie. All the best!

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Salam dear.. Dah terjah sini.. Gud luck dear.. ;o)

nieda said...

gud luck...cantiknya gambar. comel2 anak u buat muka mcm tu..ada harapan nk menang ni

Nur a.k.a admansyah said...

sorry... dh lama tak blog-walking ke sini. Dulu takleh tgk piccas sini, tu yg I `liat' sket tp... try hr nie.... wahhhhh! sy berjaya `menembusi halangan' kt ofis nie berjaya tgk wajahX2 ceria Hafiy & Hurin nie!

Ooo... ade peminat ultraman jugak-lah kt sini. Jom geng ngan abg Aiman & Adam! FIREEE......

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

dear, ibu dh save picca hurin tp dia x leh nk load abeh.. tlg emainkn picca dia kat email ibu scpat mgkin boleh.. nk apdate contest.. email ibu c4kc1b0r@yahoo.com.my

Chekpid said...

ye la..betul...agaknya naluri budak2 kan...suka wat muncung :p

ReActivate said...

::: salam aidilfitri yani & helmi pekabar? amacam raya? dah abis jalan2 ke open house ke? atau ada lagi nih? [hehehe] byk plak soalan saya.. nak buat contest mimik muka anak2 yeh? that's kool.. bagus mencuba, mana tahu boleh menang.. tak menang pon takpe, atleast kita bermasyarakat / bersosial dgn komuniti.. bagus2! lawa laa pic2 raya yani tuhhh.. mmg meriah tgh happy famili nih, semua bersama2 amik gambar.. saya tahun ni, masing2 ada hal sendiri pagi tuh, so takde gambar raya laa [hahaha] yg ada pon pic saya & ibubapa saya jer.. yg lain adik-beradik dah kawin ada keluarga semua ada plan masing2.. tinggal saya & ibubapa jer laa [huhuhu]

::: thanx pasal sampin tuh.. payah gak nak cari yg sesuai dgn baju raya tuh.. actually baju yg saya pakai tuh bukan 'baju raya' tapi baju sedondon famili utk majlis wedding adik saya awal tahun.. so jadikan baju raya thn ni.. jimat sikit [hehehe]..

~ maaf zahir batin yani / helmi!!! enjoy open houses!

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

SALAM DEAR!! Ibu tak berjaya nak save picca nurin.. Dia jadi meleper lepas di save.. Boleh emailkan ibu picca dia ni setelah dikecilkan saiznya?!! Ibu sedang hapdet picca2 peserta skrg utk dipublish.. Ini email ibu c4kc1b0r@yahoo.com.my SECEPAT MUNGKIN DEAR!!! TQ!!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam yani...
lama sungguh tak jenguk yani.. entah ingat ke tak lg kat akak ni.. hehe.. hafiy pun dah besar.. adik hurin pun dah cerdik.. cute plak tu.. geram tengok dorang dua beradik tu... mmg cute gambar dorang tu.. harap2 berjaya..