Monday, October 18, 2010

Tupperware and us! :D

Salam.. dah habis mood raya tapi album raya tak tukar2 lagi.. hehehe.. kali ni nak citer pasal Tupperware plak. :)

Rasanya ramai yg dah maklum tentang kewujudan kedai online tupperware saya tu.. MMmmmm.. mesti ramai nak tau, banyak2 bisnes naper la saya gi pilih nak bisnes tupperware,kan? Jawapannya senang saja.. Saya ni memang addicted dgn produk tupperware brands ni.. hahaha.. kiranya tiap2 bulan mmg wajib beli! especially bila kuar koleksi yang limited edtion yg chumil2 tu.. mmg WAJIB!!. selagi tak beli, mmg terbayang2 tupperware tu depan mata... hahhaha.. kronik kan? Dah tu, every new catalogue mmg sangat ditunggu-tunggu... Kalau bleh, hari yg sama kuar katalog baru, hari tu gwe akan zassssssss ke stokis tupperware... muahahaha...


Lepas tu, dipendekkan citer... why not saya pun buat bisnes tupperware ni gak? Sebabnya saya tahu ramai di luar sana yg giler ngan tupperware gak tapi susah nak pegi stokist.. iyelah, bukan senang nak jumpa stokist ni.. pastu dah penat pegi, barang plak abis. nak kena pegi lagi,kan? So, saya pun bukak la TUPPERWARE CREATIVE DESIGN ni, dgn harapan dapat memudahkan anda di luar sana shopping barangan tupperware brands ni tanpa susah payah pegi cari stokist n parking bagai. Just on ur internet, click on TUPPERWARE CREATIVE DESIGN at http://tupperwarefactory.blogspot.com/ and tadaaaaaaa..... pilih aje dong! ;p


Penat citer panjang kali ni. Meh tgk gambar Hurin ngan Hafiy yg selalu dok nyibuk tiap kali ibu nak snap gambar tupperware ni.. Untung ibu dapat model free.... hehehe



Ni plak preview masa saya buat HOT SALE sempena 10.10.10 aritu... special price for a special day ;) Tapi, sale ni dah habis.. harap maklum ek!


Ok.. itu ajer citer arini.. tak lupa pesanan dari penaja,

"Anak demo, anak kawe,

Jom kita beli Tupperware."

Hahahahahah.....

Feel free to visit TUPPERWARE CREATIVE DESIGN at http://tupperwarefactory.blogspot.com/ atau bleh klik kat gambar tupperware ni:


BABAI~ :)

4 comments:

Chik Att said...

Salam cikgu...

Bisnes plak yeee......
CA... ni pakai tipuware jeee.... mana taknya ..... asyik kena bedal jaaaa....

dilaOHdila said...

tu dia tupperware NUNU, banyak nya wei
hang ni mmg peminat Tw erk, wah kaler koleksi ni boleh buat Prop, nunu
aku doakan agar business hang menjadik. lar ni Online business mmg tip top kan. doaku moga malbul utk Nunu, amin

KecIk said...

makk aii manyak ee stok.. !!

Nur a.k.a admansyah said...

i suke! i like tupperware since lom kawein & siap request kt mak sedara nk adiah tupperware set pinggan ms kawein dedolu! sapai laa nie... masih `simpan' (sayang nk pakai, hehehe)

Nunu, naper membership FREE? kalo tk silap i.. RM60 kan? kalo nak order, kena jadi member ker? then delivery cost camaner???