Friday, June 24, 2011

MEMORIES...

Salam^_^,
Ujung-ujung dok tunggu hari ni selalu dok teringat pengalaman time bersalin kat Hafiy ngan Hurin dulu.. Kejap je masa berlalu.. Macam tak puas lagi gomol2 bau baby...
Kalau citer pasal pengalaman pregnant ni, so far memang untuk sumer pregnancies i ni memang mabuks @ morning sickness yang teruk. Tapi, alhamdulillah kesusahan masa pregnant tapi dipermudahkan time bersalin....

Skang pun mmg dah tak larat nak bjalan + dari minggu lepas dok rasa early contraction.. Sib baik sumer buah hati saya sangat memahami.. Dan sumer keje dalam umah 95% memang encik daddy yang buat.. Kira lomantik gakla my darling ni walaupun takdela adegan cam Aaron Aaziz dok dukung Nora Elena tu,kan.. Muahahahha..
To my darling, saya sangat sayang kamu ^_^

Ok, nak tempek gambar pertama my little guardian Idlan Hafiy.. Skang ni mmg sangat concern dgn pe yg ibu buat.. n selalu ingatkan ibu "Ibu kan tak sihat".... huhuhu.. terharu sangat..

Pastu, gambar kakak Hurin Imilin yang tiap2 ari tak penah missed tanya "bila baby nak kuar?" or "baby nak kuar arini ke ibu?"...

Untuk kesayangan ibu dan daddy berdua, semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan kalian di dunia dan di akhirat dan semoga hanya yang terbaik untuk kalian berdua... MMuahhsss!

p/s~ gambar tak dapat kasi besau sb tak dapat nak upload kat photobucket.. asyik kena reject jek..huhuh

5 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

semoga dipermudahkan segalanya, Amin!!!
nnti kasi tepek gambo baby baru yer.. ;-)

Nur a.k.a admansyah said...

hmmm.. sumer xcited... I puuuunn... tak sabar nk tgk twin u Nunu.

Byk2kn amalan & bacaan yg boleh kuatkn semangat & dipermudahkan InsyaAllah...

Helmiyani said...

leily~~> macih macih.. harap2 macam macam tu la.. :)

kak NUr~~> hihihi.. mmg tak sabar tapi mmg cuak sket kali ni.. thanks for ur tips! :)

Tajul Adli said...

plan bersalin kat mana..?? KB ka, penang..??

ummy@tzi said...

salam ciku_nunu.. aper kabor..? msh ingt lg ker kt kami ummy@tariqzaidanirah.. yg dulu dok kt jepun tuh.. Ya Allah.. dh besar anak2.. comel2 belaka.. kami dh xaktif fp/blog.. bnyk kt fb.. nnti add ler ummy tzi..