Tuesday, June 7, 2011

Menghitung hari...^_^

Salam ^_^,
Fuhhhh... lama betul tak update blog.. Asyik dok tangguh dari hari ke hari... Sudahnya terus sampai berbulan2 nak masuk setahun...hihihihi. (Plus banyak masa habis kat blog tupperware sinun! hahahaha) Hmmm.. kalau nak citer, banyakkkk sangat nak citer, so, kita pendekkan citer ajelah.. skang ni i'm expecting for my twin^_^ Insyaallah due bulan Julai ni. Tapi, ikut pengalaman kengkawan dan nasihat dr, maybe cik adik berdua ni kuar awal... Papepun harap2 sampai la 36 weeks2. (Now dah 34 weeks and 6 days).. Korang2 doa2la semoga semuanya dipermudahkan ek!
Ni lak ada gambar lama dan ada gak gambar2 baru... Selamat mencuci mata :)
Mula2 tengok gambar Cik Hurin @ cik adik Pink.. Sangat suka kaler pink skang ni sampaikan sumer pun nak beli kaler pink. Kalau pakai baju kaler lain tu sebab kena paksa ngan ibu or daddy..hihihi

Yang ni plak gambar abang Hafiy yang ceria sokmo.. Dah besar dah bujang ibu ngan daddy ni. Banyak gambar2 Hafiy yg latest ibu letak kat fb...
NI plak gambar2 masa pegi ladang anggur aritu.. Walaupun muka dalam gambar nampak ceria, tapi sebenarnya kat situ Yarabbi mmg panassss sangat!!

Lastly, inilah wajah2 kesayangan hamba :D
Dan rasanya lagu yang paling seswai untuk letak kat sini for sure - SEDETIK LEBIH- sebab kasih sayang saya mmg lebih dari selama2nya....

SEDETIK LEBIH

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

6 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah, dah beso dh Nurin..
kejap aje rase...
ekekek, memandai je rase kejap sbb anak org len.. kalo anak seniri, rasa lama nk blh ke beso.. ;p
twin??? wow.. best tu.. tp kena beri lebih perhatian la tu.. nnti tepek gambo si twin yer.. =)

Adam Aimi Arit said...

yaeh.. hepy family..luv it!

Tajul Adli said...

nanti tolong post kan rahsia nak dapat anak twin ekk...mekasih..

Nur a.k.a admansyah said...

Ya allah... mcm mn I leh tak tahu psl yr pregnancy nie? isshh... sorry bangettt Nunu...

Congrats 4 d twins! ehh.. blm lagi tapi... I hepi sgt biler dgr org pregnant twin! Mcm Nazril & Sazzy tur... mesti comel kan? InsyaAllah.. jgn lupa hupdate yea! All d best & jaga kesihatan taw!

Helmiyani said...

leily~~> budak2 ni mmg cepat beso. kekadang rasa tak puas gomol masa baby..hihi
aimi~~> macihhhh
Tajul~~> nanti tanya boss snirik.. hahah
kak Nur~~> tarak papa la.. lagipun mmg dah lama tak update blog n status.. thanks! :D

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

Nunu,
shunteknya gambar nii. expecially kat bawah pokok tu.....Marvelles....
moga hang selamat bersalin .....aku doakan yang terbaik buat hang nunu, amin