Tuesday, May 26, 2009

Sesaja nak update...

Sebenarnya minggu ni tersangatla bizi.. Berlambak lambak kertas exam tak tanda lagi. Add maths form 5, science form 4, modern maths form 4 + sivik form 5.. Campur paper 1 ngan paper 2 lagi! fenin fenin...Planning nak abiskan sumer before cuti sebab time cuti nak cuti betul2... takmo ngadap+pikir pasal keje. Nak rilex2 ngan encik daddy+hurin+hafiy puas2! Go go go! lagi baper ari je nak pulun ni! ~~sempat letak satu je layout.. before cuti skolah insyaallah update lagi~~

11 comments:

Fateen said...

cun lah layout..

kamalnzura said...

huh..bestnya lahai kalau betul boleh siap tanda b4 cuti sekolah. Mama_danish ni, paper karangan BM..hoho...mcm cacing kerawit je tulisan...fenin2...

ellyWong said...

nurul! gambar hurin ni sooo muker br helmi. mak aii... ala2 jepun tapi pun ada. :D

yes yes momma. "can you do it? YES YOU CAN!" ;)

dilaOHdila said...

nunu.............
shunteknya collage hang
superb betul mamma hurin ni
semua dia boleh bua
syok lah...teruja acik wei

lyn said...

amy, didnt i tell you!! sebijik muka Mie kan? and Hafiy is soooo like Nurul!

.: Leen-Awie :. said...

takper.. pasni leh coti 2 mgu.. hehehe.. coti sekolah...

Ayumieza said...

sangat cun gilerlah wallpaper ni mana akak dapat???hehehehe

adik nurul pun tengah pening kepala nak tanda kertas exam budak..moga-moga cuti dapat di holiday sepuas hati hehehehe

Nurul a.k.a Riko said...

Nunu..
Pulun jgn tak pulun. Lepas nie u bulih cuti 2 weeks. Lamer tul. Beshnyer. Syiok betul jadik guru sek. nie.

Sri H said...

Happy 4th Anniversary to Yanie & Mie :)

yurn said...

hurin macam amoi la..:)ada dua lesung pipit ekk

choda76 said...

ckguu,, hurin chumeyh! macam budak jepon je..