Friday, May 1, 2009

Tag~~ masihkah kau ingat~~ leen wawie

Ni antara gambar peberet daddy.. setengah jam tau tunggu nak dapat gambar flight cathay pacific ni lalu depan hafiy...


hehheehe.. lucu plak tajuk tag ni... sebenarnya banyak tul kena tag tahun ni.. tapi sampai la tak berjawab lagi.. huhuhu.. buat satu satu dulu.. Ni tag pasal masa zaman cintan cintun..hehehhe


Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya…

Kat matriks.. Kami ni satu matriks kat KYPM KB.. Alkisahnya En daddy adalah peminat rahsia saya. Secret admire gitu.. SEtahun jugakla dok dapat e-mail misteri bagitau arini nampak saya kat area mana, pakai baju apa, tudun apa, dengan sapa, selisih dengan 'dia' bila.. misteri betul. Sakit kepala saya +roomates dok pikir saperla mamat yang kami dok jumpa tiap2 ari... Sudahnya malam last yang kitorang bbeudak matriks ada dinner barulah encik daddy ni datang bagitau saper dia sebenarnya... TERKEJUT GILER SAMPAI RASA NAK PENGSAN! sebabnya sorang kawan baik saya ni minat habis kat encik daddy. So, saya pun selalu la jugak join skodeng encik daddy time dia balik library ke, jenjalan ngan kengkawan dia ke... takpun sembang2 dengar cerita pasal encik daddy ni.. huhuhu... dahla masa exam kitorang dok sebelah2..sib baik masa tu tak tau, kalau tak kompom terketar2 nak jawab exam...hahahahah

Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
baiknya mamat ni......

Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda

Hotel pe ek tempat kita dinner matriks tu?? huhuhu..lupa laaa


Jika anda masih ingat, ayat yg dia gunakan ketika meluahkan perasaannya…ceritanya masa tu terpisah ngan member2 satu group. so, jalan sana sini cari diaorang. Sekali dengar ada orang panggil nama. BIla tengok, encik daddy yang datang.. Pastu dia cakap" sayala yang hantar e-mail tu". Dengar satu ayat tu, terus nak pengsan! Saya pun terus pusing belakang, sambung cari member balik ... heheheh...

Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?

7 tahun

Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?

nak masuk 4 tahun

Kejutan yg pernah dia buat pada anda…

Banyak sangat.. hehehe.. tapi antaranya masa encik daddy kat hong kong, time kol 1 lebih kat skolah dapat msg petang kol 6.30 amik dia kat airport..tak sangka tul balik aritu. suka suka je ulang alik gitu. hahhaaha

Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga...

~~rahsia.....hehhehehe :P

Bagaimana dia melayani karenah anak2?

rajin ngasuh + layan hurin n hafiy.. bagi mandi, makan, alhamdulillah... memang ringan sangat rasa. tu pasal kalau daddy outstation, rasa kelam kabut tak cukup kaki tangan...huhuhu

Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda...

alhamdulillah sangat baik :) parents saya pun sayang betul dengan encik daddy ni.. lebih dari sayang anak sendiri. jeles tau!

ok dah habis..... sekian terima kasih.. :)

to encik daddy, i luv u sooooo much!!!

10 comments:

dilaOHdila said...

pergh!!!!!!
shuntek momma hurin view ni. objek yang menarek disamping ada jalan critanya. Shoot kat mana ni Nunu
GoodJob!!!!

yurn said...

hihihi.. aku tahu kisahmu ini.. cam ingat lagi nick dia.. GR kan:)

ellyWong said...

awwwwwwwwwwwwwwwwx2000 <-- from lyn skali ni.. hari ni dtg nyibuk kat umah amy... hehehe..

sweet schweet mueeet.... hehehehe.. romantikus gitu!!! :D

semoga berkekalan dunia n akhirat :D

Fateen said...

alahai..mcm dlm movie plak, mmg romantik habis tu..

.: Leen-Wawie :. said...

pergghhh giler cantik gambar tuh... jatuh cinta...
hehhehee... kelakar baca kisah2 silam nih...
thanks jawab tag tuh...

Idida Aziz said...

wahhh secret admirer rupanya...mesti romantik la ms dh tau tu kan

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

alahai sungguh romantika d'amour nya kisah cinta korang... mesti best bila terkenang zmn dolu2.... eeee....syoknya ada org admire sampai begitu sekali... huhu.... lama betul relationship korang yaa... tak mcm saya, express giler.. hehehe..

Zamir Hady said...

tq. saya punya header biasa ja, klau nk dibandingkan dgn cikgu.

amboi3.
romantiks jgk cikgu nurul kita ni.
haha!
cikgu! i still love ur pics and editing la! mmg cun!
gmbar airplane n hafiy ni boleh buat iklan.

p.s anda telah di'link! keep in touch k!

E-Marlin said...

hehehe...menarik gak citer awak ni... secrect admirer lagi hehehhe....last2 jadi suami...

jane_doe3328 said...
This comment has been removed by the author.