Tuesday, June 30, 2009

cerita hong kong sudah habissss...

Ntah pape je tajuk entry kali ni.. hehhehe..skang memang takde idea nak update blog. Time ada idea tu plak, masa plak semput. Macam2 benda nak kena settle.. bila dah abis, memang lega sesangat. rasa ringan je kepala.. So bleh la layan games + blogging kejap :)


ni antara gambar2 kat hkg. Penuh manusia+ penuh bangunan...pegi la kat mana pun, penuh memanjang.. kalau naik train tu jarang sangat nak dapat tempat duduk... Sib baik la jarak antara setiap station tu kejap2 jek.. kalau tak mau sengal habis kaki oooo....ni plak gambar2 masa kat airport. kat dalam airport ni pun memang sakan aaa nak shopping sebab airport hong kong memang tersangat la luas... kiranya, kalau korang datang hong kong ni, korang bleh shopping sehingga ke syiling yang terakhir... hahahahah..

Ok, lastly.. ni gambar dua kekanak yang tak abis2 berebut dok tepi tingkap...

9 comments:

eija28 said...

bestnyer tgk piccass kat hong kong...eija nie dlm mimpi jelah nak sampai sana.....pakej canvas yg eija amik hari tu harga dia rm114....boleh bayar 2 kali....hehehe

Sri H said...

Errr next time kita wat reunion kat HK ler. aku bagi tugasan kepala rombongan kat korang berdua :P

FYDA said...

salam...
boleh tak tuan punyer blog ni ajar saya cmner nak buat effect tulisan blog kat gmbr tu?v Sekali nak tau cmner nak dpt gmbr2 cute yg ada menghiasi kat tepi2 gmbr tu??? harap boleh tunjuk ajar saya yerk.. tima kasih

Nur a.k.a admansyah said...

Mmg kelakau tgk gelagat dak 2 tecit tenonit tur! cute...

Pic last tu, Hurin nmpk iras Hafiy araj tepi. he..he.. dah adik badik kan? apa-lah auntie nie!

kamalnzura said...

eh..nampk Hurin cepat sgt besar...
geram kat pipi gebus tuh...

.: Leen-Awie :. said...

hurin tuh sejebik muka hafiy.. potostet ek.. hehe
ske betul tgk 2 badek tuh...

ellyWong said...

hurin yg chomey!!!

iena hamdi said...

waa besh nyer dpt jalan2 kat hongkong

cikgu_ANNA said...

mak ai..hurin makin cute & chubby!
geramnya!!!! rasa nak dapat lagi sorang baby la plak...
x bley jadi nih! hehhe