Saturday, July 4, 2009

Cerita balik kampung plak..

Entry kali ni citer pasal balik kampung plak.. Kali ni memang happening sebab adik beradik opah pakat ramai2 datang berkumpul kat umah opah n atok. Riuh betul ngan bebudak ni.. bayangkan la bila lebih 30 orang bekumpul dalam satu rumah. Paling best bila sampai time makan. Sumer macam piranha! masak apa pun habis sekelip mata... Sekali depa serbu jek.. hahahaha :D


Hopefully next time bleh kumpul ramai2 gini lagi...

12 comments:

moshi said...

tambah lagi pic balik kg..sedey xleh join

Nurul a.k.a Riko said...

beshkan..kalo kumpul ramai2 cenggini.

leily said...

masak apo pon sodap, ikan panggang cicah budu pun abes dibedal..
part beratur nak salam tu cam nak bagi dana khas plak.. :p

kamalnzura said...

beskan dpt kumpul ramai2...
huwaaa...nak balik kg...nak balik kg....

eija28 said...

syoknyer bila sesekali berkumpul ramai2 mcm nie....meriah sungguh!!!

Nur a.k.a admansyah said...

Dah mcm family gathering lak yea! kelakau bile Ciku Nunu ckp ala Piranha! isshhh... sonok aper?

Nie bkn belah Kelate kan? mcm belah babah Hurin jer...

Sri H said...

Jommmm...kelik klate!!

Tajul Adli said...

nanti kita buat gathering ngan budak aero lak tau...

ellyWong said...

bestnyer nurul... balik kampung..

love the shot yg no empat dari atas! :D sooo happy onee~

E-Marlin said...

Heheheh.... seronok berkumpul ramai2 ni..... dengan tetiba selera makan pun jadi laju, selalunya bebudak la...maklumlah dah ada geng.

Adrina Adi said...

wah, meriah betul. tak sabar tunggu raya ni..

dilaOHdila said...

salam NUNU....
alah comeinya Scrapp hang ni
Muah!!!!! comey sungguh na

Alahai Hurin besaq dah
acik dilla tercari cari abang hafiy...mana dia?
Nunu...
aku tak dek mood nak update FP lar nih
Kamera dok repair lagi tuh (huhuhu)