Monday, October 19, 2009

Album raya part 2

Salam sumer... Sambung balik serdak2 gambar raya..hehehe.. orang lain dah siap sambut raya deepavali, myself tak habih2 lagi nak load gambar raya..huhuhuhu.. Arini pun ada kesempatan nak upload gambar sebab my school amik cuti peristiwa sempena deepavali.. mmg lega yg amat! Sebab skang ni takat sabtu ahad tu mmg tak sempat nak wat pe pon... facebook pun dah lama tak log in.. Oklah, mula2 gambar abang hafiy dok main kucing tokcik dia. tak larat nak larang sebab cian tgk kucing tu bila hafiy peluk mmg tak lepas.. semput kucing tu agaknya..huhuh
then gambar ramai2....yang ni plak gambar kat pantai kemasik. pantai ni 5 minit je dari umah achik. pagi2 pukul 7 raya ke-3 dan ke-4 kitorang dah pegi pantai.. mmg best sebab bleh tgk matahari naik.... lagi satu sebab nak bagi hafiy mandi pantai sb badan dia gatal2 pesal ntah. agaknya sakan main kucing kot. Alhamdulillah.. mmg mujarab petua mandi pantai ni... Yang dalam gambar dok tgk laut tu pakteh syafeeq.. tu mesti dia dok layan blues sebab takleh beraya ngan awek... hahahhaha


ok last, semestinya kalau ada gambar abang hafiy, mesti ada gambar adik hurin.. :) jumpa lagi next entry.. tata...


p/s: bagi sumer yang nak dapatkan layout yang putih simple jek, masa korang nak pilih layout tu, pilih MINIMA STRETCH. :)

7 comments:

leily said...

waaa.. sonot balik kg yer.. kat kemasik ke..
slalu lalu time nak balik umah mertua..
Hafiy sama mcm my alya..
pantang nampak kucing, kena khianat la binatang tu..
neway, macih solve my prob...
nnti kite tukooo..

dilaOHdila said...

salam Yani'
rindu aku nak dengor suara hang
bz sikit lately ni
nanti senang aku call hang no

photog editing hang memang cun
clear berseh shuntek pandangan mata
dari hang lah aku blajar scrap NUNU
hang pencetus idea bila masuk cari.com aku sellau refer kat MOD nomboq pasal kerja hang
memang best.....

hang pencetus Idea

eija28 said...

lama tul eija x pergi pantai kemasik nie...last g sana masa tu ada buat renovation dkt area pantai tu.....teringin tul nak belajar buat layout mcm nie...suke tgk editing awk.....

.: SharLeenZ :. said...

suka tu gambo kat pantai tu... nice shoot... hafiy main kucing yer.. kalo daniel abes kucing tu dikerjakannya... sekali kene cakar hamik..

Ayumieza said...

wah dekat betul ye rumah dengan pantai..kalau nurul tiap2 hari dah pergi mandi pantai..comelnya hurin dan abgnya so cute..mcm biasa walaupun simple edittingnya tapi still meletop hahaha

dilaOHdila said...

salam Nunu
nUNU,
pAda Zahernya nampak ok
tapi bila aku nak posting MENATANG yang ada dalam ni knapa RUPA dia cam ni...adei NUNU aku nak nangis ni!
Kenapa rupa dia tak macam selalu. Ni rupa Pokok kelapa pun ada......
camana aku nak buat ni...

** Nunu
shuntek HEADER tu

miesha said...

salam...cantiknyer gambar abang hafiy dan adik hurin.hafiy suka kucing yer...kucing tu lak baik jer yer..kalo anak saya memang takut sangat dengan kucing..dengar kita kata 'cat' pun dia dah tercari-cari dan takut..heheee
cantiknyer pemandangan kat pantai Kemasik niee. kat mana yer pantai kemasik nie?