Sunday, October 25, 2009

Buai laju laju....

Masih lagi gambar2 masa kat kampung.. Hafiy mmg sakan main buai. Dari pagi sampai ke petang dok naik buai tali ni je.. Sampaikan bila malam barulah dok ngadu sakit tangan la, sakit belakang la.. maunya tak sakit kalau dok berpaut kat buai je kejenya...
Adik hurin pun terliur gak nak naik buai... tak lepas peluang nak membuai gak..
Last ni gambar adik hurin dgn my beloved little sis, shira. Suka gambar ni sebab nampak cam klasik jek :)

12 comments:

kamalnzura said...

lama x tgk hafiy kat sini...dah besar dah dia...

Tajul Adli said...

huiyo...bahaya tul la naik buai macam tuh...itu mesti tali ikat kapal yg helmi bawak balik punya tuh...

hehehe...aku pun taktau nak wt camna pasal column comment aku tuh..nanti aku masukkan column chat je la..senang sket..

miesha said...

wahh...seronoknyer hafiy main buai.
hebat nyer buai tuu...pakai tali jer..tak sakit punggung ker hafiy main..heheee
inilah pertama kali saya tengok buai macam tuu..budak2 mesti suka sangat bila dapat main buai.

PINATBATE said...

salam ziarah..
dah besar anak-anak Nunu yer..teringat gambar CikuNunu dalam wad masa lepas Hafiy lahir..ala masa Lyn ziarah Nunu tu..mana Lyn sekarang yerk? teringin nak tengok anak-anak kembar dia tu..

.: SharLeenZ :. said...

huyyoooo bestnyee naik buai.. nak join gak bleh?

leily said...

laju..laju buaiku laju..
aku nak kawen dgn anak raja...
mcmane x bleh sakit tangan, tali ikat kapal rupenye..
sonot adik nurin.. suke aje gambonyer!!!

FarEast said...

rare juga buaian mcm tu ... x ada tempat duduk ... hehe :p

Tajul Adli said...

alhamdulillah...dah senang dah nak comment blog aku...dah tak require verification dah..

Anna Azlien said...

salam Nunu......
suka tengok perkembangan budak2 ni
dah makin besar dan makin bijak
NIKON sentiasa merakam kan memory ini
sampai besaq tu seronok hurin & abang tengok semua ni. Inilah sesuatu yang amat berharga kan Nunu.....

** hang sehat ka Nunu

dilaOHdila said...

NUNU............
hahahhahahhaa
aku tersikap tu.
atas tu statement aku aa
camana lak kawan aku tak log out ID
adeiiiiiiiiiiiiiiii

ReActivateZul said...

::: salam helmiyani pekabar? amboii masih mood raya ker yani nih [hehe] deepavali dah mari, raya haji tak lama lagi yani.. samalaa kita yani, saya pon baru jer update entry baru pasal raya lepas hari tuh.. nak buat cam mana, simpanan arkib pasal raya, byk lagi yg menarik utk dipaparkan di sini.. lawalaa baju2 yani sekeluarga ni.. kalerful dari hafiy, hurin hinggalah ke maknyer & auntie shiranyer.. seronok jer tengok depa main buai tuh yee..
~ keep on shooting yani!!!

Zana said...

salam yani...

salam perkenalan. abg hafiy makin hensem, adik hurin pn makin cute & tembam, geram tgk depa berdua...hurin still breastfeed ke?