Tuesday, October 6, 2009

Album raya part I

Fuh fuh fuh... buang sawang kat blog sket.. hehehhe... Kali ni lama betul nak update entry baru.. Memang bizi yang amat sampaikan langsung tak dapat nak curi masa nak jenguk blog. Gambar2 sumer terperam je.. Nak nak plak skang adik Hurin dah beleh jalan, so lagila takleh dok lama2 ngadap tenet sebab cik adik tu memang tak duduk diam.. Asyik jalan sana sini sampai ke dapur.. Abang hafiy plak pantang ibu ralit sket, suka betul nak dukung adik Hurin... Ish.. badan dahla nak lebih kurang jek, takut jatuh tertonggeng jek...huhuhu.. Ok, mula2 letak gambar hari buat ketupat dulu. Ni hari yang mula2 kami sampai kat Tganu :)
Then gambar adik Hurin n abang Hafiy di Hari raya :) Baju kurung adik Hurin ni malam raya baru siap.. hehehe.. Baju abang Hafiy plak daddy beli yang siap2 je before daddy pegi Hong Kong aritu.. amacam daddy?
Ni plak gambar ramai2... Tu pun bukan sumer yang dapat masuk. Takpe, gambar2 korang yang lain akan menyusul.. Tunggguuuuu...
Lastly, spesel untuk daddy tersayang... Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami :) Ni pun jenuh nak tarik Hafiy amik gambar... Culas sungguh!

12 comments:

dilaOHdila said...

salam Nunu
tu dia photog raya baru kluaq dari oben ka? Hehehehhe
best moment! macam story board
cayyo....Nunu!
masa ni daddy raya kat HK ka NunU
ala abang hafiy maintain encem no

anna said...

tomeynya huyin pakai baju kurung!
yani kalu nak i buat baju kurung utk huyin email la ukuran baju.free of charge!hehehe...
i suka bebenor jahit baju budak kecik nih.tiut! puas sgt bila dah siap jahit..
kalu nak baju kurung utk raya haji..cepat2 bg ukuran tau sblm i ubah fikiran.hahaha~~
baju melayu abg hafey auntie x reti buat la...on d way.tengah blajar mjahit nih b4 move to subang next year.(insyaallah dpt....)

anna said...

oh..one more thing, dok kemasik ker? alahai..dekatnya kita!
umah mak ayah kita kat Paka,Ketengah jaya.
Raya ke-4 ari tuh kami kat sana...pimandi kat pantai kemasik!!

Nurul a.k.a Riko said...

Encem betul tgk Hafiy pakai bj melayu kaler hitam. Suka tgk Hafiy nie...ceria betul dia dpn camera.

Wah...Hurin dh dpt kaki..makin kuruslah ibu dia dok kejar Hurin lepas nie. Hurin pun sweet ajer berbaju kurung..cam ibu dia gak.

Selamat Hari Raya!

ellyWong said...

OMG.. hafiy.. sudah menjadi jejaka idaman. hehehe...

slamat hari raya you guys!!! hari tu balik tak jalan penang la. nsyaAllah next year amy abih for good. boleh jumper!

Ayumieza said...

hensemnya abg hafiz & comelnya si hurin...geram betul tgk pipi si hurin rasa cam nak geget aje..nasib baik anak orang kalau anak nurul dah lama tu hahahaha..anyway nurul nak wish selamat hari raya maaf zahir batin sekiranya ada terbuat salah...macam biasa editting akak mmg meletop hehehe..nurul pun kg dekat terengganu jugak dekat bukit besar dan besut..

.: SharLeenZ :. said...

alalala.. comeinya hurin.. pakai baju kurung nmpk cam anak dara dah.. hikss.. abg hafiy bese la ngan encem dia tuh.. tu la bdk laki ni makin beso makin pyh nk amik gambar kan.. asik nk lari jer.. xpun dia yg sibuk nk jd photog... adeh sabo je la...

ceritacherita said...

en daddy beraya kat HK ya? Handsome la baju melayu hitam & geramnya tengok hurin, montel.

Idida Aziz said...

askum...selamat hari raya yer....sori la..lambat benar kita ucap rayo lak...hehehe...smp bb hurin yang bobot tu pon dh pandai jalan yer..

izieizan said...

wahhhhhhhhhh....sonok tgk 2 beradik...ayunya si kecik berbaju kurung...

miesha said...

salam..comeiii nyer hurin pakai baju kurung..dah pandai jalan yer..mesti cute sangat bila dia berjalan dengan pakai baju kurung...abang hurin pun apa kurangnyer hensem pakai baju melayu..

leily said...

salam aidilfitri cikgu nunu..
ekekek, kite budak baru baja..
baru nak gatteh lagi ni..
hrp2 sifu tlg ajarkan ye..
ha ni nk ty sket, nk cr mane template kosong mcm yg sifu gune skrg...
sy suke yg plain..