Tuesday, November 24, 2009

Oh la la... :D

Salam sumer. :)

Alhamdulillah kami bertiga dah selamat sampai. Flight kitorang seawal 6 pg then sampai di Hong Kong Internatonal Airport pukul 9.40pg. Alhamdulillah dua2 beradik tak banyak ragam dalam flight. Sampai je kat airport daddy dah tunggu kat arrival then makan2 dulu baru balik hotel. pastu baru kitorang kuar meronda... So far, tak sempat lagi nak amik gambar view kat sini. So, letak gambar abang Hafiy n adik Hurin yg baru lepas mandi dulu... :P


Ni plak gambar last day abang Hafiy kat nursery before cuti panjang. Ibu belikan kek kunun2 nak bagi abang Hafiy hepi2 sambut birthday ngan kengkawan. Sekali lain pulak jadinya... Sakan nangis sebab dia takmo potong n makan kek ramai2 ngan kengkawan.. sabo je lah!




Ni plak my form 5 ELIT boys dok buat transformasi E.L.I.T .. jenuh gelak nak bagi siap ni. :D Sangat2 berharap esok diaorang dapat jawab paper add maths dengan jayanya.. To all my form 5, walau kat mana pun saya berada, saya sentiasa akan doakan kejayaan korang. Caiyok caiyok!!



Lastly, ni gambar masa makan ramai2 kat Pizza Hut Queensbay. Ni last day kitorang dapat kumpul lepak2 macam ni sebab ada yg diantara mereka ni yang dah dapat bertukar ke sekolah lain. To Norli, baiti & Kak Ina, do keep in touch ok! :) Semoga sukses di tempat baru nanti..

8 comments:

dilaOHdila said...

salam cik nunu
amboi jauhnya perjalanan hang nunu, HONGKONG lagik
syoknya dapat gi disneyland tu hah
mana tempat hang dah gi NUNU.....mesi best giller

ceritacherita said...

seronoknya. aku baru survey2 berapa harga nak ke HK, teringin nak gi disneylan, tengok2 kau dah sampai pun HK. huhuhuh jealous2. Anyway happy holiday.

ellyWong said...

ahahahaha.. comel betul dlm towel.. LOL.. cukup hand towel jer dieorg ni :P

mummy_sara said...

hai cikgu!
lama x jenguk sini.busy bulan2 terakhir kat skolah lama.srang dah dpt tukar sek br.sk bdr seri damansara 1. dah jd org kl balik.hehe..
tomeinya dua beradik tuh ngan towel dia.wah,bercuti kat HK ker.bestnya! selamat bercuti yerrr!

Anonymous said...

so cute

miesha said...

cantik nyer gambar hafiy dan hurin pakai kain tuala...baru lepas mandi yer..

::: ReActivate ::: said...

::: askm helmi & yani wassuupp? [huhu] insya-Allah yani ada rezeki, mmg akan ke tanah suci nanti.. tapi makin lama makin mahal plak kos nak ke sana yani.. skrg nih dah hampir cecah belasan & puluhan ribu utk buat haji.. umrah saya hari tuh pon RM6 ribu jer, tak tahulaa akan dtg.. amboi2 yani sempat nyakat anak2 murid buat mcm2 formasi utk fotografi yee [hehehe] kalo saya pon saya akan buat mcm yani gak [haha] senang sbb diorg ikut arahan & time2 mcm nih mereka suka benda sonok2 nih.. saya sukee idea buat bentuk huruf nih.. bentuk love tuh cantekk.. gambar hafiy & hurin paling atas tuh cute lerr..

~ Selamat Hari Raya Aidiladha
~ Maaf Zahir Batin helmi & yani..

Tajul Adli said...

wah...suker betul ngan gambar 1st tuh..kena arr semua color + contrast + compo...makin bagus la ko yanie....well done