Tuesday, November 17, 2009

Selamat Harijadi Idlan Hafiy

Alhamdulillah.. hari ni genap 3 tahun usia Idlan Hafiy.. Ibu dan daddy doakan semuanya yang baik2 untuk Hafiy.. Mmuahsssss! Ni ibu tempek gambar adik Hurin nyanyi lagu untuk abang Hafiy :)


Last but not least, all the best to all form 5 yang akan amik SPM besok.. Semoga dipermudahkan korang jawab exam.. Kat bawah ni gambar my class, 5 Elit. To others yang takde dalam gambar ni but i know la u all selalu skodeng my blog, good luck jugak! jawab exam elok2..


Insyaallah, our blog akan bersiaran dari Hong Kong dari 22/11 - 16/12.... Jumpa lagi!! :D

12 comments:

ceritacherita said...

Happy bday hafiy

dilaOHdila said...

Happy birthday buat abang HAFIY.....
ala hai comey nurinnnnnnnnnnnnn

wow gi HONGKONG lagik aa
macam gi Petaling street jek, jealous acik weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

hepi besday abang hafiy...
waaa, yeyenyer adik nurin nyanyi..
oo, pi hongkong kat daddy ye..
cuti skolah kan!

Ayumieza said...

happy besday abg hafiz semoga menjadi anak yang soleh aminnnn...nunu pergi hong kong ye alahaiiii berangan nak kesana tapi tak jadi impian lagi hahaha..nunu boleh tgkkan tak rantai emas putih dekat sana yang halus pun tak pe kalau boleh lah just nak tahu harganya dulu...menyesal dulu tak beli huhuhu...

Anonymous said...

apy b'day abg hafiy,adk uyin yeye jer nyanyi utk abg hafiy.....t'haru abg hafiy

KecIk said...

Selamat Ulang Tahun Abg Hafiy.. kami harap.. Hafiy Selamat Sejahtera dan jadik anak Soleh.. amEiiN..

dari: Alif N Adik Rafiqah

KecIk said...

Btw.. suka la gambar student buat Love shape tuh.. 5 star!!

Zana said...

Happy Birthday Hafiy...be a good boy!

eija28 said...

wh...nak g hong kong lg erk...jgn kupa nanti letak gambar dkt hong kong tau....

Tajul Adli said...

creative giler la gambar student tuh..boleh tiru nie...heheheh

miesha said...

happy birthday hafiy...
bestnyer gi hong kong...jumpa hubby kat sana yer.. : )
mesti seronok hurin dan hafiy...selamat bercuti

FarEast said...

student sgt sporting =) i like =D