Monday, November 30, 2009

Oh la la lagi..

Salam sumer... dah seminggu lebih kitorang kat sini. so far alhamdulillah sumer ok. cuaca pun ok, tak sejuk sangat pun. Ala ala aircond kat opis aje.. hehehe. Setakat ni mmg tiap2 ari daddy bawak gi kuar jenjalan. Kitorang gi temple market, ladies market, tung chung factory outlet, fa yuen market, stanley (ni tempat wajib pegi tiap kali kami datang..hehhehe), gold fish street, harbour city, n lain2 lagi tempat sopen yg seangkatan dgnnya... :)

Tapi gambar tak banyak sebab kebanyakkannya kitorang kuar malam. So, memandangkan kitorang ni amatur, gambar sangatla tak elok..huhuhuh.

Ni gambar masa bawak Hafiy n Hurin pegi Goldfish street. sepanjang jalan kanan dan kiri kat situ mmg kedai ikan aje.. ada berpuluh2 kedai ikan.. Hafiy ngan Hurin mmg ternganga je mulut sepanjang jalan kat situ. hehehe


Ni plak gambar kat Ladies market. kalau korang datang sini, make sure tawar harga sampai setengah harga tau!

Tengokla daddy tu.. bizi tul shopping. Saper kata lelaki tak suka shopping... :P
Ok, stop sampai sini dulu. Nanti sambung lagi :) Tata...

12 comments:

.: SharLeenZ :. said...

wah jenjalan ke HK.. nak ituuuttt... ihikss... kemain 2 badek tu yer..
fuyyoooo yani... suke tgk hang pakai tu boot.. kalo kaler kunin cam pua chu kang gamaknyee..

Anonymous said...

pakai boots tu yang tak tahan tuu..
mau pakai pegi sekolah.. baru gempak gile.. budak2 sure nangis punye.. keh keh keh..

mimi razaly said...

ehem3.
shopping sakan la dia tuh.
wah.....
cntik boot.
:D

dilaOHdila said...

salam urang JAUH wei
amboi hang cuti gi jauh sinun
syoknya dapat pi semua tempat tu wei
acik dilla suka aa tengok benda2 tu semua....tak ada can nak mai lagi kat sana Nunu (huhuhuhuu)
ni depa nak gi TURKEy nweek aku kena tinggai
sebab kat sana winter. aku KOMpem sempot...(sadis kena tinggai ni)

Nunu
bapa lama hang duk sana. mesti best round HK selalu

ellyWong said...

nak kirim gold fish!! ek??? :P

hehehe.. best nyer laaa hai kuar tiap tiap hari. :D keep up the good work br helmi!! :D

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wahhhhhhhhh...besntya korang..kat HK... lama ke kat sana??? jeles arrrr..... nanti kalau nak jln HK, blhla tanya awak ya... hehehe..

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam aidiladha...
syoknye, pi HK lagik...
kali ni en.hubby syok la ye..
de org bleh tolong masak..
sopink, jgn x sopink!

kamalnzura said...

oo..rupanya 2 beradik ni ada kat hong kong...syok la ye

ana said...

emmm bestnyer... shopping.....

Tajul Adli said...

tolong sampaikan salam kat andy lau...

pastu cakap kat helmi, dah macam YB plak pakai baju tuck in..dulu kat kampus pakai selipar jer gi kelas..apparaa..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bestnye berjalan sakan

FarEast said...

sesak juga HK ek ... tapi kereta sport tu juga menarik perhatian ... especially no plat dia =D

FarEast
http://empayarcanon.wordpress.com