Saturday, February 13, 2010

Gong Xi Fa Cai...

Salam semua.. lama tak menjenguk blog kerana kekangan masa yang sentiasa padat. tahun ni jadual padat sungguh. makin banyak hari nak kena stay back kat skolah. kalau balik awal plak, bizi dengan cik abang hafiy dan cik adik hurin yang berjalan non stop. kejap gi dapur, kejap masuk bilik, kejap naik tangga.. memang tak bleh lepas mata langsung! Kepada sume kengkawan dan student yang akan menyambut chinese new year esok, Sam, Camille, Yolande, Joey,..( just to name a few..), just want to wish Gong Xi Fa Cai.... dan memandangkan tahun ni tahun harimau, mehla kita pakat2 mengaum... AAAuummmmmm!! :D
Insyaallah esok pagi kitorang balik umah opah ngan atok kat kelantan. Memandangkan skang dah takde direct flight penang-kota bharu, terpaksa la naik airasia penang-kl-kb. Mintak2 la Airasia ada bagi angpow...hahahaha

7 comments:

dilaOHdila said...

ellooooooooooooooooooooooooooooo Nunu
kongxipachai.. wa you angpaw.....
jiàn lì ān quán de xīn de yī nián。wǒ xiǎngangpow hóng bāo....angpow merah wei (he he ehe) taun ni aku tak dak sapa pun nak bagi angpow. tak per nunu kita tunggu deepavali lak no...

wah busy hang no
apa pojek kali ni? tu shoot photog anak hang tu hah. lagi banyak koleksi. aku cuti ni duk umah ja hah. tak pi mana pun.

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

ciku nunu..
selamat bercuti..
auuuuummm... arini ibu rimau ni kurang mengaum.. ramai sedaramara kat umah.. controllll :D

ellyWong said...

gong xi.. gong xi!!! hehehehe :D

Anna Farhana.. said...

cikgu_nunu!
gong xi fa cai! balik beraya kat kelate ker.bestnya!
lama betui kita cuti,mcm dah mcm raya kita plak!

Ayumieza said...

wah dah besar ye adik hurin sekarang..comelnya tengok dah ada gigi hehehe...oo akak kelantan kat mana??

Nur a.k.a admansyah said...

Udah lamer I tk jengah... Mesti Hurin dh beso, kan?

Ciku Nunu, I takleh nmpk pepun pic kt cnie... maybe coz awk pakai version lain or thru website kan? huhu... windu nk tgk senyuman H&H:(

Nurul a.k.a Riko said...

Cik nunu...
salam maulidur rasul! nanti tempek yerr gambo Hafiy & Hurin. Suker tgk gambo yr kids...cute miut!