Friday, April 23, 2010

Happy Earth Day!!

Assalamualaikum.... Ekceli nak update blog semalam sebab baru la seswai dgn Earth day,kan tapi tak sempat... kiranya qada' arini pun buleh la kan? :) So, memandangkan smalam sambut Hari Bumi, daddy n the gang buat projek tanam pokok.. At least walaupun kekanak ni tak paham sangat pasal Earth day ni, sekurang2nya ada inisiatif gak untuk dioarang ni seronok2 tanam pokok,kan? hehhehe.. Hafiy mmg enjoy sangat. Sampaikan before nak tido malam pun nak jenguk kat luar tingkap dulu sebab nak tengok pokok2 yg dia tanam tu...
Ok, enjoy the pic :)


Adik Yin plak awal2 aje nyebok pastu dah tak hirau dgn pokok2 dah.. dok kutip batu nak makan aje.. geram betul! pastu bila ibu or daddy nak marah, pandai plak dok lari2 sambil jerit ' ayi, ayi, ayi....' (lari,lari, lari)...sabo je la!



Bila dah sampaai time nak siram pokok, barulah adik yin nak join balik daddy ngan abang hafiy.. Bukan takat siram, pokok2 tu dah macam kena banjir dah plak... hahahaha

Ok siap misi hijaukan bumi :) tata....

6 comments:

ellyWong said...

ahahaha.. tak pecah pulak pasu yg br helmi duduk tu :P hohoho

dilaOHdila said...

wah Nunu rajin hang tanam bunga no. teringat lak aku kat NIZABARON mommy si sofea tu. penuh bunga kat blakang umah dia kat London tu...
eh hang apa habaq? busy no....bila nak mai kl. Habaq2 lah kalau mai sini tuh. HURIN pioi chubby....gerem aku

Tajul Adli said...

cantik pasu...beli kat sungai buloh ker...

Nurul a.k.a Riko said...

Alaa...canteknyer gambo. Sukernyer tgk gambo kali nie...One Happy family!

lyn said...

merahnye kasuk Mie! LOL!! matching dgn kereta you.... :P

sgt comey aaaa Hafiy & Hurin. Amy kata dia nak belanja ticket kat you :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bagus tu.. sefamily main peranan..
hihhi, nurin pun same naik ekk..
tlg siram air ke cik adik, hihihi.. =D