Monday, April 26, 2010

Relax jap....

Skang rasa macam kurang cekap la urus masa.. nape ek? pasal fb ke ek? heheheh.. rasanya takdelah ngadap fb pun even korang nampak saya online, bukan bermakna saya dok ngadap fb tu.. saya mungkin dok buat kertas exam, dok sort gambar2 skolah, dok layan kekanak tgk tv or dok ngadap gambar dua beradik ni masa diaorang kecit2 dulu... especially masa baby2 yang apa ibu or daddy buat sumer takpe... hahahahaa.. skang kalau apa yg dibuat or disuruh ada je soklan balas. Contohnya 'Hafiy jangan lari!'. Nanti hafiy jawab balik "kalau hafiy lari, kenapa?". Takpun kalau bawak dia pi padang skolah, dia suka sangat nak turun naik tangga, then bila ditegur ada plak nak dijawabnya "kenapa tak bleh naik tangga? kenapa kakak tadi tu bleh naik tangga?"... Si adik Yin pun sama jugak. Kalau ditegur, 'jangan buat! nanti daddy marah". pandai plak menjawab "dd takde...dd eje (daddy kerja)... sambil buat pusing2 tangan dia tu".... sabor je lah!




apa2 pun apa saja yg ada kaitan dgn hurin ngan hafiy ni mmg bleh buat otak kami relax :D sebab tu kalau ibu tensen, ibu suka edit gambar korang! hehehehe... Mmuahsss! Daddy n Ibu luv u so muchh!
(luahan ibu yg sakit kepala keje tak siap2 lagi..huhuhu)
*menjawab komen2 pasal daddy duduk atas pasu tu, daddy cakap dia sengaja duduk kat situ sebab nak bagi pengudaraan sempurna kat pokok2 tu.. hahahah..tips baru untuk pokok subur*

5 comments:

FarEast said...

beruntung la ada ibu rajin edit mcm ni ... simple but beautiful! ;)

FarEast
http://empayarcanon.wordpress.com

Mummy Dasy said...

makin comel hurin ni..

dilaOHdila said...

salam Nunu...
as usual Scrapping hang memang debomP...
lawo hafiynya view...sungguh NOSTALGIA
idea yang bijak....
Bila hang nak mai bangi
miss u somuch!!! lama kita tak calling2 ni
harap hangpa sehat semua......

Tajul Adli said...

bila time kecik mmg comel..kadang2 sampai rasa biarlah kecik sampai bila2...boleh sokmo2 gomol..

Anna Farhana.. said...

lama betul x singgah sini.hehehe
windu kat budak 2 org yg terlebey tomei itewwwww