Saturday, May 1, 2010

Cuti bekerja...

Selamat Hari Buruh sumer! rasanya sumer dapat cuti arini except mereka2 yg keje shift macam en. daddy sebab pagi tadi, awal2 lagi daddy dah bangun gi keje... sib baik dapat balik awal,kan? :D Me n en. daddy dua2 keje dalam bidang yang SANGAT berbeza.. saya dikelilingi oleh kelompok manusia yg punya pelbagai perangai dan sifat berbeza... En daddy plak kerjanya dengan binatang2 peliharaannya yang tak pandai melawan tuan... hahahahaha.. janji bagi cukup makan minum...

Setakat ni walaupun ada kadangkalanya agak penat, kami bersyukur kerana kerja nilah kami dapat menikmati nikmat hidup..

Ok, ni le meja melepak saya tempat saya mencari rezeki halal..



Ni plak daddy dgn haiwan peliharaannya.... hahahaha

Lastly, Selamat hari Buruh!

7 comments:

Anna Farhana.. said...

jom cikgu tgk blog saya.bg support sket!!!!

Nurul a.k.a Riko said...

nunu...
lawaklah ur entry kali nie...pandai yer usik en. somi.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat bercuti cekgu.. :P

mimi razaly said...

lawa meja. cam penah nmpk. hahahahha. xD

ReActivate said...

::: [hehehe] betul kata nurul tuh pandai yani usik en.somi yee.. besar betul haiwan peliharaan dia [huhuhu] masa yani bagi clue, saya pikir tempat lain plak. cantik meja yani, kemas bersih cantik.. yg penting kaler-kaler mcm tuannya jugak [huhu].. komputer katner? atau pakai laptop.. neway lawa ler gambar kapal terbang tuh!

Tajul Adli said...

Boeing 777 ker..??
rindunyer aku...

eija28 said...

selamat hari buruh!!!