Saturday, May 8, 2010

Selamat Hari Ibu :)

Salam... Selamat Hari Ibu untuk sumer ibu2 di luar sana... To my mama Pn Norhasnah Mohamad n my mak, Pn Junaidah terima kasih banyak2 kerana kasih sayang & pengorbanan yang dicurahkan selama ni.. We luv u very much! Tak bleh tulis ucapan panjang2 sebab nanti berair mata plak... heheheh

Ok, kali ni letak gambar bulan lepas punya... masa ni pi bukit merah. Kunun2 naak gi tengok orang Utan sekali bot nak ke sana tak bleh beroperasi sebab paras air tasik menurun sebab kemarau... huhuhuu...Masa kitorang pegi tu memang panas sangat.. memang lencun dgn peluh!


Abang hafiy dengan burung kakak tua yang buat show kat situ.. Bila tanya, "nape hafiy tak senyum masa amik gambar dgn bird tu? Hafiy takut ke?".. Dia jawab.. "Tak, hafiy tak takut tapi Bird tu berat sangat..." heheheh

me with adik hurin...


Daddy..before balik, makan2 aiskrim dulu...


Sebelum tutup entry ni, saya cuma nak bagitau minggu lepas saya buat spring cleaning kat my fb untuk lebih privasi. Yelah, kenkadang lepas balik keje sementara encik daddy balik, ada cerita2 yang kita nak share dgn kengkawan kita aje,kan? :) so, for those yang telah saya remove connection nya tu, jangan kecil hati ye.. sebab bukan anda seorang tapi lebih dari seratus especially my students... heheheh... sori ek! kalau ada my students yg tinggal lagi dlm my friends tu maksudnya depa ni rapat n berkongsi suka duka dgn saya... chewah! :D

10 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Selamat Hari Ibu Nunu!

Beraninyer amik gambo dgn burung kakak tua...cayalah!

Anna Farhana.. said...

selamat hari ibu cikgu!
awak mmg bertuah sbb jd ibu kepada 2 permata hati yg sgt tomei!!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat hari ibu jugak..

dilaOHdila said...

ya salam Nunu....
1st tengok collage hang yang terang benderang nimemang marbelles aaa
suka karya hang yang banyak idea ni
** Nunu
selamat hari IBU..
moga kehidupan mu lebih ceria selalu disamping cahaya mata yang sungguh berseri2 itew

.: SharLeenZ :. said...

epi mothers day.. hafiy n hurin bg per kat ibu?

Tajul Adli said...

aku cukup takut tgk paruh burung kakak tua tuh..kalau dia patuk, boleh berlubang pipi maaa...

Zana said...

dah lama tak henguk kat sini....
makin cute la abg hafiy & adik hurin...
happy mother's day yani

iena hamdi said...

eh eh ada fb gak yer... heheh

Nur a.k.a admansyah said...

Cikgu Nunu... Cuti sekolah dah abis! Tukar-lah tajuk laks...

Selamat Hari Ayah... utk ayah Hafiy & Hurin!

Tupperware Lover said...

wow! sonoknya jenjalan :).. jom tengok sale tupperware murah2!