Sunday, April 26, 2009

Hari Sabtu...

Sepanjang bulan ni, tiap2 ari Sabtu ibu kena gi keje... Macam2 aktiviti.. Dengan Hari sukan, kem ibadah, kursus kepimpinan, perkembangan staf...Ish... Letih betul. Yang paling kesian kat Hafiy n Hurin sebab ari sabtu pun diaorang nak kena hantar kat nursery. Kenkadang ibu cuma hantar Hurin je, hafiy ibu bawak gi skolah.. join xtvt kat skolah ibu... hafiy plak mmg cukup suka kalau dapat datang skolah ibu sebab ramai kakak2 + abang2 yang rajin dok melayan dia :)
Ni plak gambar masa bawak satu gerombolan ikut ibu gi keje. Masa ni terpaksa bawak hurin sebab stok susu hari tu tak cukup (still fully breastfeed to hurin).

Orang selalu ckp "Family First!"... Tapi skang mcm dah terbalik. Kenkadang kat umah pun nak kena pulun buat keje skolah gak especially masa musim exam. Nak kena set up exam paper, pastu klip, pastu dah exam karang nak semak paper plak...huhuhu...never ending works!

7 comments:

iena hamdi said...

sian nyer mummy.... tapi itulah nikmat jadik cikgu kan...

anyway .. jom change link..

~~ciklinn~~ said...

sgt hencemmmm hafiy......... cikgu nunu saya sgt2 suka tgok gamabr yg sgt2 mabelessss

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

hahaha,ssungguhnyo hafiy sorok! yani, mung ni supo tok laki aku..berehi semo anok bini (er..bini soghe jah)gi mano2, gi skoloh ko...gi maing badminton ko...hehehe...sekali sekalo baguh jugok deh?

Zamir Hady said...

cikgu nurul!
ingat saya lg x?
klau x ingt, xpala.
mmg semua org lupa kt saya.
aha!
reply back kt zamiralhady.blogspot.com

p.s besaq dh hafiy! xtau pun cikgu mengandung lepas tu.
confuse~

kamalina a.k.a aimi said...

xpela..nak buat camna kan... nama pun kerja...nanti dah kurang segala kerja, baru blh get back to the term "family first"..

Puan Gee said...

salam nunu... terjumpa blog ni plak... lama tak ikuti perkembangan hafiy dan hurin... c

cntknya blog awak... mana dpt skin tu?

.: Leen-Wawie :. said...

housewife pun kerja tak abes2 gaks... gitulah kan..
comeinya hurin.. hafiy makin encem arr.. meh kiss skit...

yani, moh layan tag