Sunday, August 9, 2009

NEW PHOTOSHOP TUTORIAL

baru je update magicofcolour pasal cara2 nak buat macam ni:



jemput masuk ek! :)

5 comments:

::: ReActivate ::: said...

::: askm helmiyani wassupp? [huhu]
::: makin cantik & kaleful sungguh
::: laman blog helmiyani nih..
::: cantik, saya sukeee.. belom
::: penah buatpon teknik editing
::: mcm tulisan 'sayang' nih, tapi
::: penah terpikir & lihat sblm nih
::: nanti saya kena cuba juga nih..
~ keep on blogging helmiyani!

leily said...

tqvm 4 ur tutorial..
yes, i'll try..

Ayumieza said...

salam nunu thanks tau sudi bg tutorial...tapi still tak leh lawan kehebatan nunu mengedit gambar hihihi...

mieza(ummi Nurin & Aqil) said...

salam nunu.. lama sungguh tak jenguk sini.. hurin pun dah besar.dah nak masuk setahun kan..nunu ada facebook tak?kalau ada just add mieza k.. yusmiza majid

syafeeq said...

uuu...........tetiba kejelesan membuak2 dalam diriku ini...
takp2........ini cobaan pose..
hrp ramadhan ini menjadi ramadhan yang terbaek bg kte sekeluarga..