Friday, August 7, 2009

User amazing award :)

Hohoho..kali ni dapat award n tag from riko. So, these are the rules:-

# Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

# Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.

# Pick your ten (10) most deserving recipients and describe them.

# Leave a comment on the recipients' blog to tell them they've been tagged

# Paste the award badge in your sidebar

Ok, ,mula2... about cik puan riko:

~mula2 kenal kat forum CARI. then, jadi geng bila join porem BIAR BETIK. hahaha.. lawak kan nama forum ni... :D

~Sangat suka baca blog dia sebab selalu ada citer kelakar. hahaha

~Ada 2 anak dara yg kiyut: Sofea & Alisa.

~Sofea ni dulu penah kuarkat Tom Tom Bak dgn Macam2 Aznil. tapi sebab masa tu kitorang dok brisbane tak dapatla nak tunggu tengok... huhuhu

~Riko ni very soft spoken giteww.. sangat sopanla kiranya :)


ten (10) interesting facts about myself or my hobbies

1. Tak suka lipat kain. Anybody tulun la reka satu mesin lipat kain! pleaseee...
2. Sangat suka warna pink :)

3. mmg giler main online games everytime peknen. hahaha...

4. suka baking membaking ni tapi malasnya nak kemas balik...

5. pantang betul klu ada orang nak arah2+ kontrol2 me... geram weh!

6. sangat suka digital scrapping sebab seronok godek gambar anak2 ngan en daddy. :) bila dapat siapkan satu layout mmg rasa puas sangat. hilang tensen dok mengamuk kat skolah..hehehh

7. suka jahit manik kat baju.

8. tak suka buah dokong tapi lepas kawen jadi suka plak sebab buah ni mmg peberet en daddy.

9. masa peknen kat hafiy sangat suka makeup2 ni. so, everytime lepas check up mesti singgah city pi kat kaunter2 mekap tu. pastu masa tu gak rajin betul masuk porem mekap2 ni...hehheh

10. kalau makan terlebih pedas mesti telinga rasa macam pekak lepas makan tu...pelik kan? hahahah

ten (10) most deserving recipients and describe them

Tak sure antara korang ni maybe dah ada yg dah penah dapat tag ni. Kalau dah dapat, abaikan ajela ek! :P Jeng jeng jeng.... kita tengok sapa yg kena!

1. sri: ni our pren masa matriks. terer debate ooo... so, kalau nak lawan cakap sama sri ni sila pikir 40x occay...

2.tajul: ni plak geng daddy. ada gaya tersendiri kalau amik gambar. ada bakat jadi photographer..

3. amy: sangat suka baca blog amy ni sebab entry amy ni mmg lain dari yang lain.. penuh dgn isi tersirat padahal muda lagi.. tu yg buat kitorang kagum :)

4.marlin: ni plak my virtual pren. :) tak penah jumpa lagi api cam dah lama kenal.. mother to alissa n ashraf tapi badan dia menten cam anak dara yewww...

5.anna: ni pun cikgu gak tapi ada macam2 bakat. amik gambar buleh, menjahit baju buleh, jahit manik buleh... mmg ebatlah!

6. dilla: one of my bestest pren kat virtual world ni. pun tak penah jumpa lagi tapi macam dah kenal lama.. start kenal kat porem CARI gak. mmg tere amik gambar.. especially gambo2 makanan... mmg bikin terliur!

7. rika: penah satu skolah masa kat jenan. pastu jumpa balik masa matriks. A lovely mother to ain n ammar.

8. lyn spidy: the one and only my virtual pren yg penah jumpa face to face then become one of my best friend. masa dok brisbane dulu, lyn's family mmg banyak sgt tolong kitorang.. geram sgt kat twins dia yg sangat cumill- hafzal n hafzan. walaupun dia do aus lama, tapi dia punya ayam masak lemak cili api sangat meletop!

9. razima: one of my student. baru form 5. me selalu dok skodeng gak blog razima ni sebab nak tengok kot dia ada ngumpat cikgu dia ni..hahahahah

10.leen-awie: mother to daniel n damia. walaupun ada anak 2 n keje tapi rajin sambung study lagi.. cayalah!

HUh! fenat fenat.... nak hilangkan fenat kejap, kita tempek gambar dua beradik ni..:)mula2 abang hafiy...



pastu adik hurin plak..



Ahaaa.. we have a request from cik awy yang kiyut untuk promo pasal contest yang dok hangat kat suria fm skang ni (Awy, bagitau kat depa, minggu ni kena bagi kak yanie menang tau! :P) Contest ni senang jer sebab tak payah nak sign in pe pun.. just dengar radio suria fm, pastu teka lagu tu... senang kan?


kalau nak tau lebih lanjut, korang masuk website suria fm ni :http://www.suriafm.com.my/

7 comments:

Ayumieza said...

Wah dapat award lagi ye nunu..mcm artist aje kan hehehe..jgn marah wokey...nunu punya editing memang simple tapi so sweet..

Nurul a.k.a Riko said...

nunu..
macih dah jawap tagged!!! Lebiu. Mwah..mwah..mwah.

Kiutlah pipi Hurin makin labuh..geram nk cubit...(opppsie marah ibu dia nanti). Hafiy macholah gambo yg nie.

ellyWong said...

awwwwww.... thanks nurul. hehehe... love all your beautiful creative entry myself too. mmg cikgu yg paling best. ;)

yurn said...

yanie.. sorrie tak sempat agi nk send pics.. mode masih terkejar2 dan dikejar hehe.. mekacih la bg awards.. insyaaAllah kanku jawab..

kamalnzura said...

mcm baby jepun laaa baby hurin....
dgn pokok kelapak nya tuh..hehe

cikgu_anna said...

ayo cikgu.. wkend busy ada gathering geng2 fotopages kat putrajaya! very the happening!
nanti jengok lagi bila dah update yek!
alamak! kena tagged la plak.once dah siap & publish,jgn lupa baca tau!
cam biasa...sy jeles ngan scrapping 2 budak comel tuh!!
tabik spring la..toing!toing! :)

Sri H said...

Hah?? Aku tere debat?? esh salah orang neh :P