Wednesday, August 5, 2009

Chuping lagi..

Sebenarnya tak plan pun nak update blog tapi memandangkan keje dah siap, so bleh la layan photoshop jap.... For me, this is my way to relax2 n release tension. :) Lagi ku banyak keje, lagi banyak ku mengodek gambar+ update blog. Hahahahah...... yang ni macam kureng sket sebab cam terlebih sharp!huhuhu....

ni sesaja try efek dave hill. so, kalau korang nak try wat gini, try google dave hill effect. pastu ikut je tutorial tu step by step... :)

7 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

Kekadang akak tak caye yg msk sini... hanya sebuah Blog! tau naper??? U're so CREATIVE... WONDERFUL and MAGIC! Bkn sekadar Blog...

Hafiy cute-nyeee.... adik Hurin pun dah beso!

p/s: dh buat assignment Cik Puan Riko???

Tajul Adli said...

cantik arrr...well edited

anna said...

cikgu nunu nih bab edit xley lawan la!!syabas!
anyway,nak tanya nak create camna page jd lebar utk blog yek.br nak mcoba buat blog.tgk org punya bkn main grand!

ellyWong said...

camni nak nurul busy selalu laa. hihihi ;)

Sri H said...

cantikkkk!!!!!!

E-Marlin said...

nunu, macam biasa...gambar sentiasa cun.....!!!

dilaOHdila said...

salam Nunu
waduh chuping ka nih
best tuh
sharpnya scrap hang Nunu
pueh aku tengok!!!!!
Hurin dah main besaq no
sat lagi dah leh lari2 sedap shoot tuh