Thursday, August 20, 2009

Ramadhan datang lagi...

Salam....

Alhamdulillah dah tak lama kita nak sambut bulan penuh kemuliaan dan keinsafan- Ramadhan al-mubarak.. n alhamdulillah habis ganti posa ! banyak oooo... 28 hari tau! so, next time takmo dah bersalin bulan posa....huhuhuhu... dan tahun ni Insyaallah kita pakat2 perbanyakkan amalan ibadat :) To all my students yang rajin skodeng my blog ni, jangan jadikan posa sebagai alasan malas study+tak siap homework ok! :) Mana tau berkat korang study di bulan yang mulia ni, korang akan dapat result yang best! aminnnn..
Dan yang paling best permulaan posa tahun ni mmg ngam dengan cuti skolah.. tak sabar sangat nak balik kampung! nak sahur n bukak posa kat umah opah n atok... yeayyy!! (aunty shira, pak lang n pak teh sila jangan jeles ek! heheheh)... dalam otak ni dah susun macam2 menu nak suruh opah masak.. Ish! cepatla masuk bulan posa......

19 comments:

Ayumieza said...

Bestnya jadi cikgu bila cuti sekolah memang waktu yang ditunggu-tunggu oleh kaum guru kan hahahaha..nunu selamat berpuasa ye mintak maaf sekiranya ada salah silap selama kenal dalam blog ini ye...

ellyWong said...

ahaha.. mana nak tau kan bersalin time pose.. huhuhu...

selamat menjalankan ibadah nurul n helmi...



p/s: n to all you students, jgn buli cikgu. rajin2 yer buat homework!

::: ReActivate ::: said...

::: askm helmi & yani pekabar?
::: lama tak dengar citer.. saya
::: sukee betul tengok hasil tgn
::: helmiyani dlm gubah2 frame
::: gambar jadi spt ini.. mmg
::: helmiyani gunting kertas jadi
::: bunga tuh kan? atau edit guna
::: photoshop? apa2pon bila helmi
::: yani buat begini nampak mcm
::: iklan 'maxis' jer.. cantikkk..
::: selamat berpuasa helmi & yani..

.: Leen-Awie :. said...

salam ramadhan.. selamat berpuasa.. hmm, tu la jenuh kan ganti pose.. kite siap kene bayo fidyah... huhuhuuu...

Mrs Att said...

salam ramadan Cikgu Yani....
Buah cempedak diluar pagar ... bla bla.....
saya budak baru .... tolong tunjukkan ...

Camna akak nak wat blog jadi 1 pages macam yani punya.....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

selamat berpuasa juga... suka tgk gambar tu...

ajan@jenan said...

yani...selamat berpuasa..bestnya jadi cikgu kan..boleh puasa kat kg..jeles..

Mrs Att said...

Salamm......(seronok ni.....)

Ma acih banyak-banyak..... dah berjaya dah .....
Pas ni nak lawan cikgu Nurul.....
hehehe.... nak lawan tok guru hehe..

Thankkk banyak2

dilaOHdila said...

yani....
selamat menyambut ramadhan almubarak....

pose pose pose
passtu raya, Nunu

eija28 said...

nie sama kes ngan eija...bersalin nak dkt bulan pose....salam ramadhan dr eija sekeluarga....wah byknyer nak request pd opah erk...

Nurul a.k.a Riko said...

Salam Ramadhan utk u & family! Beshnyer nk balik kg...I x dpt nak balik..Huwaaaa 3x.

yurn said...

selamat berpuasa yanie n helmi dari kitorang hehe.. aku pon tak abis2 lagi nak ngabiskan pose yg burn time besalin dulu..

Nur a.k.a admansyah said...

Cute ler kad ucapan pose tur... Model boy tu mkn tak hengat, sian kt model kecik tu dok tgk eskem!

Salam Ramadhan buat Nunu & family..

kamalnzura said...

selamat berposa ibu Hafiy n Hurin..:D

FarEast said...

salam ramadhan utk anda sekeluarga, semoga ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan ... insyallah =)
FarEast
http://empayarcanon.wordpress.com

cikgu_anna said...

hi cikgu..
sowe lum sempat nak jawab u punya tag..tunggu lepas raya bley?heheh
busy gila srang.mcm2 nak buat!
online nih pun bila kepala dah pening menjahit,online la kejap2.take 5!
anyway slamat berpose to u & family!
baju raya dah siap ke! hehe

cikgu_anna said...

hi cikgu..
sowe lum sempat nak jawab u punya tag..tunggu lepas raya bley?heheh
busy gila srang.mcm2 nak buat!
online nih pun bila kepala dah pening menjahit,online la kejap2.take 5!
anyway slamat berpose to u & family!
baju raya dah siap ke! hehe

Sri H said...

Selamat Berpuasa untuk Yanie & Mie :)

Happy Ramadhan buat Hafiy & Hurin :)

Dari,
Sri, Sham, Ipan & Damia

FarEast said...

lama x dgr citer ... mcm mana raya? =)