Sunday, September 13, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri....

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada sumer yang mengenali kami samada di alam nyata mahupun cyber... Mohon ampun dan maaf andai tersalah kata terkasar bahasa. Kepada daddy yang jauh nun di perantauan, selamat hari raya aidilfitri..... Walaupun aidilfitri kali ni kita tak dapat beraya bersama, daddy tetap dekat dihati...

Disebabkan kali ni cuti panjang, ibu letak stock gambar banyak2.... Mula2 gambar adik Hurin prektis jalan..
Ni plak gambar masa potong kek aritu.. beli kek kecik2 jek..:)sebab bebudak ni bukan makan sangat.. daddy jugak yang nak kena perabis...hehehhe :P

ps-- kepada sumer kengkawan yang belum sempat kami buat kunjungan balas, insyaallah lepas raya sampai la kami ek! :)

8 comments:

miesha said...

selamat hari raya Aidilfitri buat yani sekeluarga. so, raya nie,daday nyer tak beraya bersama la yer?

dilaOHdila said...

Salam aidilfitri nunu
aku mohon maaf no kalau aku ada terkasar bahasa
hang raya kat mana? dady pi hongkong sampai raya ni ka? alahai...sabaq no
doakan moga dady selamat pulang...

** aku dok gelak tentang tragedi yang hang dok alami ni, maaf nunu. aku tak tahan dah ni
awwatnya boleh jadi lagu ni nunu. Mesti dok pikiaq benda lain ni. kelam kabut menjadi punca erk
inssyallah lain kali tak kan jadi lagik. Kamera hang dah Ok ka? risau pulak aku. sebab pernah ada pengalaman bila kamera sakit. tak tentu hala dibuatnya kan nunu....:-)

mamaqistinarayyan said...

assalamualaikum yani

cik dee ni!
anyway, selamat menyambut syawal
and kisses to the kids
bila la gamaknya ada rejki nak bertemu ni eh?

take care ok?

.: Leen-Awie :. said...

aku kalo masuk blog mu ni yani sure lama dok natap ko nyer scrapping nih... mmg superrbbb laaa... mmg ko ni rajin n kretip... cayyaaa...

uishhh suka la 1st pix tuh.. nampak cam twin lak hafiy ngan hurin.. alalallalaaa... sweetnyeee hurin senyum.. nmpk dimple dia... gerammmzzzzz!!!! hahhahaa...

ok la yani.. salam eid mubarak!! ampun maaf atas segalanya.....

Suya said...

yaniee..selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir batin...kelik rayo klate ko?

FarEast said...

assalamualaikum ...
dengan rasa rendah diri, saya ingin mengucapkan salam aidilfitri ...
semoga aidilfitri kali ini membawa seribu keberkatan dariNya ...
Insyallah

::: ReActivate ::: said...

::: Selamat Hari Raya Aidilfitri
::: buat helmi/yani & keluarga..
::: maaf zahir batin.. :)

mummy_sara said...

alahai..makin tomei si bambam nih!
geram! bertambah geram nengok scrapping ibu dia yg mantop!
so x raya ngan en daddy ker.xpe...
jauh di mata,dekat dihati sokmo...
hehe!
slamat hari raya again!