Monday, September 7, 2009

Selamat harijadi Hurin Imilin...

Esok 8 September 2009 genaplah umo Hurin satu tahun.. kejap betul masa berlalu.. Macam terdengar2 lagi tangisan hurin masa mula2 kuar dulu..

To our beloved Uyin, daddy, ibu n abang hafiy doakan semua yang baik baik dan terbaik untuk uyin... We luv u soooo much!! muahs muahssss!!

13 comments:

dilaOHdila said...

kalau Nunu kerjer tangan aku tak pernah TAK SALUte!
gedebOMPPPPP!!!!! indah dimata
teringin aku nak berada disisi Nunu disaat ini bersama PS C4 barangkali;-)
menarek Nunu
teruja dan digoda oleh jari halus nunu disini.....shuntek scrapping hang nih!

Tajul Adli said...

Gambar kek tader ker..?? kita orang nak buka posa makan kek nie...cepat lee weh...

ellyWong said...

same bday ngan uncle yase. aunty amy plan buat surprise tuk uncle yase tapi aunty amy yg di surprise kan. ;p hihi

daddy hafiy n hurin said...

slamat ari jadi uyin... somoga uyin sihat2 selalu, cepat besar, jadi anak yang solehah, baik ngan sumer orang, dan panjang umur murah rezeki.. amminnn....sedih je dd takde masa 1st bday uyin...

ceritacherita said...

Happy bday hurin. Bila nak plan for 3rd one pulak. hehehhe

.: Leen-Awie :. said...

epi besdey!!! makin comel.. geram eh tgk hurin nih... moga jd anak solehah...

Anonymous said...

EPPY B'DAY TO UYIN.

Anonymous said...

happy birthday hurin imilin yg ome ome tue....be a good girl k.

Ayumieza said...

HAPPY BESDAY UYIN...sekejap aje dah setahun hehehe...nurul memang tabiklah hasil kerja akak kalau mengedit hehehehe...

untie_anna said...

hepy besday budak bambam uyin!
slamat hari raya! nak duit raya x.hehehe

rika said...

waa auntie lambat wish la.. happy 1st birthday hurin:) moga sihat, hepi dan ceria selalu :P

Adrina Adi said...

happy birthday lil one! muahkkss from aunty ed.

anna said...

itu la...
susahkan kalu suami xde disisi.
sama la kita,macam2 dugaan!
slamat raya cikgu!!!