Wednesday, December 9, 2009

Hong Kong Disneyland

Salam.... letak aje dulu gambar 3 keping ni sebab kitorang ada big problem dengan external hard drive. Pesal tah... huhuhu.. sumer gambar dan segala element for digital scrapbooks ni sumer dok dalam tu... haru betul la.. Hope everything will be back to normal sooooon...



7 comments:

ceritacherita said...

sure hafiy & hurin seronok kat disneyland kan. more picture please.

Ayumieza said...

fulamak bestnya g sana...bilalah nak sampai ke Disneyland ni hahaha

dilaOHdila said...

wah bestnya disnEY. untung hang dapat posink ngan dia tu Nunu. Time aku tu mak aih beratuq punya lah panjang. Shuntek aa view hang capture ni NUNU...best!!!!!!

Tajul Adli said...

ada jumpa ngan SHREK tak..??
Shrek tu peminat aku tuh...hahahaha

ellyWong said...

ahahahaha.. both of you soooooo schweeeeeettt! :D

Adrina Adi said...

bestnya..... budak2 lagi la best.

miesha said...

seronoknyer...comei betuiii 2 beradik nie...
kesiannyer externel hard drive ader problem...harapnyer semuanyer ok. tak sabar nak tengok gambar2 yang lain di hong kong disneyland..heehee