Friday, January 1, 2010

Selamat Tahun Baru 2010 + Back to school...

Salam sumer.. Kali ni kami ag ak lama menyepi walaupun dah balik mesia.. Alhamdulillah selamat sampai di Penang Airport pada 16 disember. Keesokkannya plak terus kitorang balik ke Kelantan sebab on the next day nak sambut Atok n Opah yang balik dari Mekah.. Tak terasa pun penat sebab dapat kumpul ramai2 ngan sedara2 yang pakat datang ramai2... Kitorang lepak kat Kelantan lebih kurang seminggu la jugak.. So, puas la makan nasi berlauk tiap2 hari...hehehe

Then, dari kelantan balik terus umah tok n wan plak. lepak sana 4,5 hari baru balik umah kat penang. HUishhh.. pastu nak kemas umah mop bagai +lipat kain 2,3 gunung seminggu baru siap...hahahaah.. So, arini baru ada masa nak update blog... hahaha

Ok,mula2 letak gambar dua beradik dulu :)
*kalau rajin, nanti saya buat tutorial untuk combine gambar macam ni* :)

Ni plak gambar disneyland.

Ni plak gambar masa parade..

Ni plak gambar dari dalam tram masa rayau2 kat city.. comel je tram2 ni.. kecik kiut!


Lagi gambar tram. tapi ni masa on d way nak ke The Peak...



Lagi pemandangan pencakar langit.. dari sudut mata daddy...hehhehe
N lastly, our happy family... punya la payah nak amik gamba berempat. Dah cukup empat, sorang plak tido, yang sorang lagi tu apa kes la pegi tutup muka plak! Haiyaaaa..... Penat ibu ngan daddy posing... :D

Oklah, setakat ni dulu.. Lain kali cerita kat Mesia plak...hahahah.. skolah pun dah nak bukak... Selamat menyambut tahun 2010. Semoga tahun baru ini membawa lembaran yang baru untuk kita semua... tata..

4 comments:

dilaOHdila said...

Adodey...dah balik Malaysia dah ka
amboi posink.....best no
seronok duk sana leh shopping2 kan NUNU. teringin nak gi lagi tapi tunggu urang sponsor ler...ahak.

** Shuntek scrapping hang
shuntekaaaa!

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

selamat kembali menjalankan tugas cikgu!

Chik Att said...

uihhhhh bercuti sakan no ...
Cikgu ... ajaq la cam na nak wat layout background sediri .....

eija28 said...

wah..syok tgk gambar dkt HK....selamat tahun baru cikgu....nanti jgn lupa ajor buat layout yerk cikgu....Nunu tinggal dkt penang yerk..area mana??