Sunday, March 22, 2009

Balik kampung!!

Alkisahnya, hari selasa lepas kami balik kelantan. Plan asal balik naik firefly tapi hari isnin tu dapat msg from firefly tu kata flight ke kota bharu dibatalkan sebab masalah teknikal....huhuhuu..sedih sangat tau!! Lepas pikir punya pikir punya pikir (beribu ribu kali pikir tau), dengan nekad hatinya kitorang balik jugak kelantan naik keter ditemani my sisters shira n amy... mmg cuak la jugak sb tak penah drive jauh2 snirik, tapi Alhamdulillah sumer selamat... aminnn...
To daddy: jgn risau2 tau.. kami sumer ok! :)

ps-Sumer ni gambar masa gi umah sedara kat pasir mas.. bukan umah atok n opah hafiy+hurin...

7 comments:

.: Leen-Wawie :. said...

wah... bam2 la hurin nih.. geramnyeee!!! bape kilo tu yani?
abg hafiy menten encem... suka la topi tuh...

ciku_nunu said...

Dah 6kg lebih...hihihi... dah nk lawan berat abang hafiy.hihihi...
topi tu, opah hafiy n hurin panggil topi bintang tiga..ekekeke

dilaOHdila said...

salam NUNU
OOO hang balik kg kB ke, ni kg Daddy hafiy ke kg hang?
amboi Hurin, cutenya baju tu. Aliesya pun ada satu baju ni NUNU, serupa. kalor menarek sungguh lah. amboi abang hafiy ni jejaka jepong zaman dulu ni. Lawo topi. daddy mai beli kat hongkong ka.......

ciku_nunu said...

dilla, aku balik kg sendiri :) daddy kan orang penang..
hahahha... serupa ka? nanti jumpa aliesya kita bleh buat boria...

hihii.. topi tu daddy la beli... ala ala komunis gitewww...hihii

lyn said...

hahahaha...... ku lawak part kasik makan kambing tuh.... hahahaha....

my boys suka pakai itu topi. this year boleh la pakai topi pelbagai design ke sekolah.

but next year, topi sekolah diorang satu design tu je la... wide brim legionaires hat tu.

cikgu_anna said...

hai cikgu!
memang anak2 cikgu nih fotogeenik la..si bambam pun xnak kalah ngan abg dia yek!
nice shoot!
keep it on shooting cikgu!

ciku_nunu said...

lyn,
nanti jangan lupa amik gambar diaorang pakai itu de brim legionaires hat ... mesti encem!!

cikgu anna,
macih ye.. diaorang ni biasa2 je.. :)u punya shoot pun i tgk lawa2 gak..