Tuesday, March 24, 2009

Sakit rindu...

Ni gambar daddy dengan Hurin dan Hafiy before fly ke London. Walaupun kali ni daddy pegi 3 minggu je tapi rindu betul sebab masa Msia-London yg tak sama. Selalunya nak tepon or msg bebila masa pun bleh sb kebanyakan tempat yg daddy pegi masanya labih kurang ngan Mesia tapi kali ni time kami bangun, daddy tido... Time daddy bangun, kami plak tido... huhhuu... Susah ati tau kalau tak dpt dengar suara encik daddy sehari.. huhuhuhu

17 comments:

iena hamdi said...

ooo sabar le yer... aku pun sama gak... kalau rindu rinduan tu mmg tensen...kan...

hanya yang senasib ajer yang mengerti perasaan berjauahn ngan suami ni kan.. huhuhu

analiz said...

ni lagi parah...berjauhan dgn suami...yg kita ni berjauhan dgn anak2 pun nak jadi biul...ni kan bapak budak,cik abang sayang...uish!!tak sanggup...sabar je la,kita doakan dia selamat sejahtera di tempat org

ciku_nunu said...

iena, tu la...kita senasib...huhuu

analiz, hahaha.. setakat ni sib baik tak biul lagi la...hahahaha

Idida Aziz said...

waaaa cabaran tul kalu bjauhn ngn somi time ada anak kecit ni...sib baik derang xphm lg kan...gelak ceria tu ok la

yurn said...

hai yanie.. dah pindah kat sini rupanya:P

aimi @ kamalina said...

daddy outstation lagi ker??? alahai..kena tinggal lagi..tapkpe, balik dari london daddy mesti bawa present byk2...

Ayumieza said...

wuhuhuhu kita senasib wlaupun My love nurul tak g luar negara tapi kitaorang pernah duk berjauhan mcm tu...tapi sekarang tidak lagi..

banyakkan bersabar ye...

nunu nurul dah tukar url blog ni url blog nurul yang terbaru www.ayumieza.blogspot.com

p/s:website jualan online nurul tu baru je beroperasi balik lps tutup kejap naik taraf hehehehe

lyn said...

nurul...

hahaha!! eh Mie sudah kurus balik. kok gi tu, ku kena hantar wak lan duduk HK gak kot for 3months or so :P

anyways, ku baru terhegeh2 nak post barang2 mu esok. lepas i dah post will let you know ya and bila you dah dapat, let me know too!

tapi mmg takde anything for Hafiy pasal now yg tinggal for boys byk baju winter. eh, make sure mai sini coti2 australia ya!

dilaOHdila said...

wow NUNU
dari hkong lar ni dady kat LOndon pulak erk, bestnya
mesti rindu kat anakanak tu xpecially pada si Ibu jugak (HUHUHU)

Nunu
Lo aku berterabur aa
yang dok kat bawah tu tak tahu lagu mana nak bawak ketepi kanan tu hah

ciku_nunu said...

idida aziz,
tu la sib baik ada bebudak ni..takdela sunyi sgt.. :)

yurn,
hihihi.. pindah ramai2 meriahkan sini pulak! :)

aimi@kamalina,
hohoho...mmmm..tgh imehin daddy bawak balik karung santa claus..ekekeke

ayumieza,
ooo...dah bukak balik kedai ye.. nanti free saya jenguk :)

lyn,
hahahaha... cian wak lan nanti..hahaha.. btw, thanks a lot 4 ur pressie.. bikin malu i tawww.. i pun tak bagi pe kat ittew dua beradik chentol2...

dilla,
hang kena reset balik la.. nanti hang online, hg tegur aku.. kita sembang camne nak ejas LO hang tu..:)

E-Marlin said...

si hurin tu makin tembam la hehehe...
muka dia sama sejibik macam abg diala....

yg si abg tu pun tembam jyga, suka saya tgk budak2 tembam2 ni... si ellisa dgn ashraf je yg x tembam2....maintain pinggang kerengga hahaha...

ellyWong said...

isk isk isk.. *sebak jap*

amy sendiri takleh nak imagine if kena jauh dari yase. first time ari tu tak jauh mana pun. itu dah rasa tak best. hmmm... sabar ek nurul..

♥samantha♥ said...

so love hurin's candid shot.. the one with eyes close. spot her double chin =D

lyn said...

hahaha...... amy, takkan pergi IKEA hari tu pun sudah rindu sama Yaser kot.... baru 4jam... :P

KK said...

hahahha ku tahu napa mie kuyushhh.... tak selera katanya, serunding sana lain sket bentuk eh

hahaha, yanie ku jeles apsal ku tak reti2 edit gamba neh? meh datang shah alam ajarin gwe!!!

ciku_nunu said...

marlin,
diaorg ni dlm gambo je tembamnya.. kat luar kecik je...


amy,
macih..macih...
:)insyaallah i'll be strong...

samantha,
hurin tu mmg suka pejam mata bila ambik gambar.. sebab mata sepet kot..hihihih..everytime ambil gambar hurin have to make sure ambil banyak2..sb mesti ada yg pejam pejam punya...ekekeke


lyn,
amy kan manja gituuuu...ekekeke.. amy jangan malu2 ek! :P kitorang sumer tau la....

kk,
ko try la sket2.. janji ko bleh buat basic. lepas tu, ntah2 ko lagi expert tau...:)

KK said...

Yanie, jangannnn nak expert! Basic aku pon ke laut!!

Butang nak add gamba pong aku tak jumpa :(

Parah naaa neh