Monday, March 9, 2009

Santai..

~gambar hurin Hafiy melepak tgk tv.. bestnya jadi bebudak:)

Bestnyer dapat cuti 3 hari... Rasa macam dah lama tak dapat nikmat cuti sambil lepak2 ngan Hafiy n Hurin.. (Daddy, i wish u are here...huhhuuhu)..

So, projek cuti ni mula2 kemas umah + mendobi. Pastu petang sabtunya buat chocolate moist cake.. Dok ulang makan kek dari petang tu sampai la ke petang Ahad..

Then, Ahad lepak2 tgk tv dengan Hafiy n Hurin dari pagi sampai ke petang.. tak kuar umah langsung! Kiranya mmg menternak lemak sungguh2 la ni...hehehe

hari ni plak buat puding roti dengan Hafiy. Kalau bleh sumer aktiviti nak buat sama-sama dengan hafiy sebab bila jadi working mother ni masa bersama dengan anak2 mmg limit sangat.. I'm trying my best to be the best ibu in da world! :)

12 comments:

dilaOHdila said...

pergh Nunu!!!!!
shuntek umah hang
wow semua urang nak pindah umah baru erk
aku ajer yang dok umah lama
menarek umah hang kali ni no

** Nunu
camana kat blog ni boleh buat gambaq besaq macam hang ni'
awat aku punya kemetut jar

iena hamdi said...

ooo yer ker,.. sebelum ni selalu baca fp dah 2 thn ni tetiba lost contact... huhuhu dah lama balik rupanyer... sian jugak... suami kerja jauh jugak yer... heheheh sama la kita....

yong said...

salam nunu. whoaaa lama tak jengah korang kat fp..dah pindah blogspot jugak ye....

dah besar dah anak nunu...

editing gmbr ttp da boom!

mieza::ummiNurin&Aqil said...

salam nunu.. cantiknya umah baru..kami pun dah lama pindah umah baru.cuma dah lama tak berhias n update..nak tau jgk camne leh letak gmbo sebesar tu..makcik lom khatam lagi nak wat blog ni

E-Marlin said...

hi nunu....
dia pun dah pindah rumah baru gak hehehe....
cantik blog awak heheh....macam biasa, gambar mesti besar punya hehehe....

Nurul said...

salam nunu...
wah nunu dah pindah ke umah "blogger" jugak ye hehehehe...fotopages still ada lagi ke???

Helmiyani said...

dilaOHdila, tu la dah lama nak bukak umah baru... tapi tak dan nak pasang atap elok2 lagi...hihihi

klu nak suruh gambar besar, hang kena upload kat photobucket dulu. lepas tu amik direct link tu baru letak kat blog. (masa upload gambar kat blog).

iena hamdi, tu la bila dok jauh ni sokmo rindu2 kan..huuhuhu

yong, editing biasa2 je la.. yong buat lagi canggih! :)

mieza::ummiNurin&Aqil,
haaa...kami pun baro dok blaja2 gak ni :).. nanti upload kat photobucket tau...

E-marlin,
kami mesti mau besarrr, baru puas nak tgk gambaq :P

Nurul, fp tu mmg dah stop terus. fokus kat sini ngan magicof colours tu je.. :)

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

sib baik cepat2 tahu dah pindah umah baru...aku dah buh link blogspot ni kat blog aku...bereh mu!

E-Marlin said...

Cik Nunu,

Sila masuk blog saya ye...
Ada AWARD & TAG menanti anda!!!!!!!!!!!!!
heheheheh...

IdzaRis79 said...

aduh..seronoknya tgk 2 beradik ni bermesra...

.: Leen-Wawie :. said...

wohoo.. pindah rumah baru gak yer.. camtik arr.. unik.. suka sgt2...
bestnya bebudak tu lepak yer.. nak join leh?

kamalnzura said...

Kalau Hurin ada depan mata neh...mau ada yg kena geget2,picit2,gomol2..gerammmm