Tuesday, July 21, 2009

kerja kawen...

Tak banyak pun gambar2 yg kitorang amik sekitar majlis sebab masing2 mmg tak sempat nak capai kamera.. daddy sibuk tolong angkat pinggan mangkuk, ibu plak sibuk dok kelek hurin kat pinggang. hurin ni kalau nampak orang ramai mula la tak senang duduk. Abang hafiy gak yang senang. tak hirau orang kanan kiri. kejap main aeroplane, kejap main pasir... konon2nya "Hafiy buat star la, ibu..".



8 comments:

ellyWong said...

ahaha.. lagi gambar hafiy ngan payung. suker!!! :D cute ooo.. hurin pun makin anak dara gitu. awwww :D

eija28 said...

wah...lamanyer x mkn nasi minyak!!!

E-Marlin said...

amboi, bukan main lagi anak dara awak pakai baju kurung. tu dah pakai baju kurung, dah pandai jalan ke? hehehe.....

kamalnzura said...

geram tgk anak dara berbaju kurung pink tu...cute...

cikgu_anna said...

cute nyerrrr pakai baju kurung!!!!
nak plak si huyin tu pakai yek cikgu.
sara pun raya nanti nak kena buat baju kurung gak.dah besor!

.: Leen-Awie :. said...

wah wah hafiy ngan payung beso tuh nak payungkan pengantin ker..
amboi anak dara baju pink tuh... cubit skit pp gebusss tuh...

Ayumieza said...

Sanggat comel huri dengan baju kurung!!!akak nurul suka tengok akak punya design gambar-gambar yang akak upload kat sini mesti gempak punya hehehehe..Hafiz jadi bebaslahkan semuanya boleh main termasuk pasir hehehe..seronok betul bila ada kenduri kahwin mcm ni tapi tang mengemas tu penat tak ingat duniakan hahaha...

Zana said...

comelnya hurin berbaju kurung...pink lagiii...
abg hafiy pn nampak mcm big boy dah ye...