Tuesday, July 14, 2009

Selamat pengantin baru long..


Tahniah! Akhirnya dah selamat semuanya... Daddy, ibu, hafiy n hurin ucapkan selamat pengantin baru buat long n suami @ paklong.. semoga berbahagia selamanya.. amin.. semoga hurin n hafiy bleh dapat sepupu cepat2, ok! :)
**bagi menjawab sumer pertanyaan, mak long hafiy n hurin ni kakak kepada daddy... :)**

8 comments:

Tajul Adli said...

Correction...Instead of wishing "semoga berbahagia ke anak cucu" kita lebih baik ucapa "semoga berbahagia SELAMA LAMANYA....."

Nur a.k.a admansyah said...

Long? u means... nie kakak awak ker Nunu? Neway...

Selamat Pengantin Baru!

Ya benar komen atas... Moga berbahagia selama-nya!

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

samalah..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat... hehehehe.... ni kakak awak ya?? muka sama dgn awak laa... :D

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

eh..silap komen... sebenarnya..saya nak kata yg lelaki tu ada iras awak.. tapi awak kata yg ni kakak awak kan..hehehee...

.: Leen-Awie :. said...

hmm yani hang ni hapdet tak pernah kalo takder LO.. superbb la.. dari FP ker blog sama jer cerianya...

selamat pengantin baru... semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa...

E-Marlin said...

Selamat Pengantin Baru!!!!

Ceria betul warna baju pengantin ni...

Fariena said...

eh mana dpt software cs4..beli ke download free yer?

dilaOHdila said...

Salam NUNU
Hang memang DEBESTTTTTTTT!!!!!
tak pernah jemu tengok karya NUNU nih
photog debomBPPPPP!!!!
kalorPUL....syiok mata tengok nih.....