Monday, April 13, 2009

BOLA, BOLA, BOLA...

Walaupun daddy bukan kaki bola, tapi dah alang2 datang London n Machester ni mmg rugi banyak la kalau tak pegi melawat Stadium Chelsea, Arsenal n Manchester United ni... Jemput tengok gambar :)


Nila dia family aunty Faz yang sangat bermurah hati nak bawak daddy ronda2 keliling Manchester. :) Macih banyak2...
~~Pada kengkawan yg saya tak sempat pi melawat blog korang, harap bersabar ye.. n pasal layout yang besar ni, saya cuma guna layout asal yang disediakan tu aje. Tapi kalau korang nak bagi gambar besar, sila upload kat mana2 image hosting dulu tau! :) Good Luck!

10 comments:

aimi @ kamalina said...

kalau dah sampai sana, tak sah kalau tak melawat tmpt2 tu semua... hubby saya MU fan..kalau dia pegi, sure MU yg dia cari dulu... :D

lyn said...

oit... ku sudah tgk ini pictures daaa.... gambar lain pulak (ekeke byk songeh betul!)

JuLia d BuBbLes said...

wahhhh
MU! MU! hehehe
bile la nak jalan2 ke sane jugak..

Abah Along said...

Laaa org kelante ke....masa abah duduk kelantan Ciku_nunu baru umor 3 tahun kan.....abah duduk sana 12 tahun .... hahahaha....abah dah habis pusing kelantan...hahahaha

abah dah duduk G.Musang,Ketereh,Kota Bharu, Tanah Merah dll.....
Ciku_nunu duduk kad mana? ....

Comenya cucu abah dua org tu......kesian bapanya pi london...... hahaha ..ok bye..singah2 le umah abah...

Anonymous said...

Macam tergerak je nak visit blog, tetiba nampak muke kami menumpang glamer kat blog yg cun ni..*wink* To Daddy Hafiy and Hurin, tenkiu sangat sbb sudi dtg melawat kami kat sini. Sempat gak cover gosip kawan2 lama..hehe. Pasni mummy, hafiy and hurin datang pulak, kite leh pusing2 MU lagi. Mase tu hafiy sure dah cekap kick bola and silap haribulan bole ganti Beckham :) -From mama eisya

jeff said...

>> the theater of dreams...
>> where dreams come true...:D
>> pengalaman berharga ni...

Ayumieza said...

salam nunu,wow bestnya g London...bilalah nurul nak jejeakkan kaki ke sana...InshaAllah satu hari t pasti nurul nak g jugak bab bila tgk blog nunu semangat sikit kumpul duit g obersea hehehehe...

p/s:nunu t terangkan ye pertanyaan nurul sblm ni kat blog nurul thanks nunu...

FarEast said...

menarik ... mmg teringin nak pergi old trafford tu ... insyallah ... maybe one day ;)

dilaOHdila said...

salam nunu
bestnya momma dia daddy dah balik
mesti senyum sampai ke mata erk, hehhehehe tak apa tu tanda gembira
**editing Nunu memang class

annafarhana said...

emm..kalu singgah sini x penah mengecewakan! kreatif tul cigu nunu nih.cool jer edit pics.suka!!
mana pics hero ngan si bambam nih.x sabar nak nengok!
best yek hubby!