Monday, April 6, 2009

cerita daddy...

Alhamdulillah.... Lega sgt2 sb En daddy dah selamat pulang... :) So, lepas ni kita dengar cerita dari daddy plak. Ibu tolong daddy edit gambar je ok! Sementara malas ni, jemputla tgk 3 keping gambar ni dulu...hihihi...

8 comments:

.: Leen-Wawie :. said...

wa bestnya dd hafiy nih... jalan2 makan angin jer.. bila lak nak bawak adik hurin lak nih... jalan2 around da world... hehhee...
rajinnya ko yani edit gambar... cantik2 gitu...

~~ciklinn~~ said...

syok daddy gi jalan2.....

iena hamdi said...

wah... selamat bermanja manjaan dgn en suami yer.. huhuhu

aku jugak yang sudah ditinggalkan semula...

lyn said...

i like i like...

tapi ku sudah tgk dah ini gambar kat FB :P

Mie, if youre reading, sila2 la bercuti ke sini pulak ek? ek? ek?

aimi @ kamalina said...

seronoknya daddy hafiy ni....travel memanjang... jauh perjalan, luas pemandangan... mmg bestla!!! mesti dpt byk souvenir ni...

lyn said...

dei update update update

Ayumieza said...

salam nunu...wow bestnya berjalan je ke negara orang...luas pemandangan kata orang hehehehe...

akak nurul nak mintak tolong ajar sikit boleh???

1)mcm aner nak besarkan site blog mcm akak ni ye???boleh bg codenya dan nak paste kat html tang mana???

2)brape besar size pixel utk upload ke dlm blog ni ye???

harap nunu boleh jawab pertanyaan nurul ye thanks nunu!!!

cigu_anna said...

cigu nunu nih memang hebat kalu ba edit.keep it up!