Thursday, April 16, 2009

Jom pegi zoo....

Kali ni letak gambar masa bawak hafiy n Hurin gi Zoo Taiping.. Hafiy mmg excited giler. Mulut tak henti2 tanya itu ini.. 1st time gi zoo la katakan.. hahahaha.. Mmg berbaloi betul bawak Hafiy n hurin jenjalan kali ni. :D Next time kita ajak daddy gi zoo lagi ek Hafiy? :)

8 comments:

dilaOHdila said...

wa wa wah hangpa pi zoo tepeing ka
best tu
abang hafiy dah kenai kut ngan binatang semua tu Nunu
jangan mama tak larat nak jawab pulak no
** Hang bila nak pi KL nunu?
mai lar datang bangi sini

Helmiyani said...

~a'ah pi zoo taiping sambil2 nk mkn yong tau fu sinun...hahaha..
insyaallah ada rezeki aku pi cari hang di bangi sinun.. kita wat jejak kasih ek!

jeff said...

>> pergi zoo ni mmg best...
>> kanak kanak enjoy...
>> yg dewasa pun enjoy dok ambik gambar...:D

Ayumieza said...

wah nunu g zoo ye..klau budak-budak dah pandai berjalan dan bercakap mmg berbaloi bawa g zoo hehehehehe...

yang pasti editting gambar meletoppppp boooommmm punya hehehehe....

aimi @ kamalina said...

bestnya pegi zoo...tak penat ke hafiy berjalan tu??? hehehe... suka tgk hafiy punya topi tu...teringat tentera jepun..

rajin awak edit gambar...saya dah kemalasan skarang ni... :D

ellyWong said...

nak join gak ! hmm...
can't wait for more photos. ;)

p/s: makin gempak layout nurul design. chaiyok!!! :D

lyn said...

kan amy kan?!!!!

ish hafiy dah big boy la now.... YOU HAVE TO COME HERE FOR HOLIDAYS!!!!

♥ epon ♥ said...

waaaah
hafiy smngat nmpk :P